Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur CHP'den Aday Adayı

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur da CHP Genel Merkeze giderek milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur CHP'den Aday Adayı

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sayılı günler kala Bursa'dan aday adayları da netleşmeye başladı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa’da da milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Onur’un sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekilde;

“Herşey çok güzel olacak. Güneşli günler göreceğiz. Değerli Dostlarım; Bu yaşıma kadar aktif siyasete hep mesafeli oldum.Özellikle iş insanının işinin aşının peşinde, emek verdiği yerde ticari etiğiyle olması gerektiğine inanarak yaşadım. Bursa’mızın çatı kuruluşu BTSO’da 9 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptım. Neden şimdi CHP çatısı altında ve aktif siyaset?

Ülkemizin içinde bulunduğu özellikle gençlerimizin çözüm çıkmazında olduğu yoğun beyin göçünün olduğu, işin aşın zorlaştığı bu dönemde elimizi taşın altına koymamız gerektiğinin elzem olduğuna inandım. Bireysel refah yanıltır, Bütünün refahı rasyoneldir. İklimi oluşturup kalkınmak ayrıştırmadan, bölmeden, ortak akıl, istişare kültürüyle geleceğimizi inşa etmek için kutlu yola çıktım. Sayın Genel Başkanımızın uzlaştırıcı kültürüyle kurduğu 6lı siyasi blok bana feyz verdi. Ya hep birlikte ışığa doğru yol alacağız, ya da karanlıkta savrulacağız. Kader gayrete aşıktır. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler. Saygı ve sevgilerimle.. Dr.Aytuğ ONUR”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.