Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP’den İş Dünyasının Kalbine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi, Bursa ziyaretleri kapsamında Bursa ticaretinin kalbi Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 22:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP’den İş Dünyasının Kalbine Ziyaret

Sanayicinin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda BBP İş Dünyası'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, BTSO’dan alacakları çıktı raporlarını BBP olarak ilgili makamlara ileteceklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ziyaret ederek esnafın sorunlarını ilgili makamlara ileten Büyük Birlik Partisi, Bursa ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. BBP’nin son durağı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) oldu.

TOPLANTIYA ÜST DÜZEY İLGİ

BTSO Hizmet Binasında gerçekleşen toplantıya, BBP Sosyal Politikalar Ve İş Dünyası'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, BBP Bölge Müfettişi Salih Uçak, BBP Bursa İl Başkanı Av. Haldun Filiz, BTSO Meclis Başkan yardımcısı Murat Bayizit, BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Alpaslan Şenocak, Yüksel Taşdemir ve Irmak Aslan ve BBP Bursa İl Teşkilatından M.Nuri Ceylan, Oktay Sarıyer katıldı.

“REFORM PAKETLERİ DESTEKLENMELİ”

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Ekrem Alfatlı, “Her daim esnafımızın, sanayicimizin, çiftçimizin üretime katkı değer sağlayan her kesimin yanındayız. Ziyaretlerimiz kapsamında Bursa ve Türkiye ekonomisinin kalbi BTSO’ya ziyaretimizi gerçekleştirdik. BBP olarak çözüm üretmeye sorunları da gidermek noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ayrıca Yeni anayasa ,ekonomi ve hukuk alanındaki reform paketine herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.