Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Erdoğan Balıkesir'de konuşuyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'de konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2014 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2014 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Başbakan Erdoğan Balıkesir'de konuşuyor

 

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:
Bizlere sahip çıktığınız için, bizlere yol arkadaşlığı yaptığınız için Rabbim hepinizden razı olsun. 30 Mart dünyanın tüm mazlum hakları için inşallah dünyaya verilmiş bir mesaj olsun. 

30 Mart’ta Balıkesir’de sadece bir seçim yapmayacağım. 30 Mart’ta Türkiye içindeki hainleri Türkiye dışındaki gözü dönmüş düşmanalar sandıkta mesaj vereceksiniz. Türkiye’ye saldıranları sizler sandıkta püskürteceksiniz. 

BİZ O HOCALARDAN KURTULDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ

Bu ülkede başı açık başı örtülü bizi birbirimize düşürmek istediler. Biz şimdi başörtü olarak okullarımıza gidebiliyoruz, devlet dairelerinde çalışabiliyoruz. Siz ne istiyorsunuz. Sizin Hocanız 28 Şubatta başörtüsü için flortan dedi. Biz o hocalardan kurtulduğumuz için mutluyuz. 

Balıkesir’e bu sene bir şeyler oldu. Balıkesir futbolda şampiyonluğa gidiyor fakat belediyecilikte küme düştü. Bunlar belediyeciliği bilmez, belediyecilik bizim işimiz bizim. Ben kimden aldım belediye başkanlığını CHP’den aldım. İstanbul susuzdu, çöp dağları vardı. Medya siz de bunları hatırlayın. Çöp dağlarını temizledik, susuzluğu giderdik. Hala sıkıntı yok. Dağları deldik dağları. 180 kilometre Istıranca Dağları’ndan su getirdik. Neden? Biz Ferhat’ız, Şirin’e aşığız. Millete sevdalıyız. 

İKİ GÜLÜCÜKLE BELEDİYECİLİK OLMAZ 

İstanbul’u ben o dönemde 2.5 milyar dolar ile devraldım. Hem yatırımlar yaptım 1 milyar 200 milyon dolar borçla devrettim. Şimdi Balıkesir bizimle daha farklı gülecek. Ayvalık’ta su yok. Hadi buyurun. Neden çözemiyorsunuz su sorununu. İki gülücükle belediyecilik olmaz. Yatırım ister yatırım. 


Bundan 17 yıl önce 28 Şubat’ta seçilmiş bir hükümete post modern bir darbe girişiminde bulundular. Sizin seçtiğiniz hükümeti baskılarla, tehditlerle görevden uzaklaştırdılar. İmam hatipleri, meslek liselerini kapattılar. İnançlarımıza değerlerimizi kutsallarımıza el uzattılar. 

Başörtülü okumaz okuyamaz diyorlardı. İmam hatipli üniversiteye giremez diyorlardı. Yoksulların çocukları okumasın diyorlardı. Sen başörtülüsün senden kapıcı olur diyorlardı. Şimdi avukatta oldu mühendis de oldu, doktor da oldu. 

Bugün kendi ülkesine tuzaklar kuran zat, o günlerde ülkesini sırtından hançerliyordu. Ne diyordu biliyor musunuz. “Beceremediniz artık bırakın diyordu” Başörtüsü için takmayabilirsiniz diyordu. Ya sen ne karışıyorsun. Çünkü onda evlat yok. Bizim derdimiz var. 

28 Şubat’ta darbecilere hoşgörü ödülleri dağıtıyordu bunlar. Bugünde darbecilere telekulak desteği veriyor. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.