Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akdoğan: Erdoğan'ın 'liderliğini' anlattı

Başbakanlığı döneminde uzun yıllar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlığını yapan eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Erdoğan’ın liderliğini doğulu ve batılı düşünürlerin siyaset üzerine tespitlerinden yola çıkarak farklı açılardan analiz etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2017 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akdoğan: Erdoğan'ın 'liderliğini' anlattı

Akdoğan’ın “Lider-Siyasi Liderlik ve Erdoğan” başlığını taşıyan kitabı, Turkuvaz Kitap tarafından yayınlandı. 
Akdoğan, önsözünde kitabının amacını “Bu kitabın amacı batılı doğulu kaynaklardan siyasetin amacını, erdemini, ahlakını ortaya koymak ve Erdoğan’ın sergilediği liderliği bu zaviyeden ele almaktır” olarak tanımladı. Kitapta, dikkati çeken bazı ifadeler şöyle:
‘Bavulunu hazırlar’
Erdoğan’ın Ak Parti tecrübesiyle ayrı anda birçok şeyi başardığı söylenebilir. Öncelikle Erbakan hoca gibi güçlü ve dominant liderin olduğu bir hareketten ayrışarak yeni bir hareket kurabilmek başlı başına büyük bir başarıdır. 
Erdoğan, gerektiğinde sempatik olacak bir neşeliliğe sahip olmakla birlikte saygınlığını hafifletmeyecek bir ciddiyet ortaya koyar.. Erdoğan’ın Oyun ve şakalaşma konusundaki en belirgin davranışları çocuklarla olduğu anlardır. Erdoğan, torunlarıyla oynayan, çocukla çocuk olan bir tavra sahiptir. Erdoğan’ın en fazla eğilim gösterdiği eğlence futbol maçı izlemek veya araçta giderken müzik dinlemektir. Fenerbahçeli olan Erdoğan, aynı zamanda Rize, İstanbul Büyükşehir, Kasımpaşa, Başakşehir gibi spor kulüplerinin de maçlarını tarafgirlik hissiyle takip eder.
Erdoğan, düzenli ve tertipli bir kişidir, kendi bavulunu kendi hazırlar, kendi kıyafetlerini kendi seçer, kıyafetlerinin eleştirilmesine pek itibar etmez. Erdoğan’ın başarısında hem halkla kurduğu sıcak ilişki hem de diğer dünya liderleriyle oluşturudğu şahsi samimiyet etkilidir. Vücut dilini iyi kullanması, resmiyeti aşarak samimi diyaloglara girmesi, açık ve dürüst konuşmas
ı Erdoğan’ın dostluklarını artırır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.