Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PERİ MASALI GİBİ

Yazının Giriş Tarihi: 31.05.2022 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.05.2022 00:06

Play-Off finalinde 1.Lig’in kapısından dönen Karacabey Belediye sergilediği müthiş başarıyla bu sezon zifiri karanlığa gömülen Bursa futbolunun aydınlık yüzü kimliği ile ayakta alkışlanmalıdır.

TECO Karacabey Belediyespor elde ettiği müthiş dereceden bağımsız olarak gösterdiği mücadele, oynadığı futbol, ortaya koyduğu karakter, yönetim, sponsor ve oyuncu tarafının birleştirici söylemleri ile taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan, Bursa’yı heyecanlandıran gurur duyulan bir takım oldu.

Sezona belki böyle bir hedefle başlamadılar ama geldikleri nokta kimsenin hayal bile edemeyeceği bir yer oldu. Çıtayı çok geç yükselttiler, koydukları hedefe sonunda vardılar.

“HER SON YENİ BAŞLANGIÇTIR”

Şimdi planlarını yeniden gözden geçirecekler belki ama 1.Lig vizesini kaybetmelerine rağmen maç sonu yetkililerin söylemlerinden anlıyoruz ki;  gelecek yıl ‘her son yeni bir başlangıçtır’ hedefiyle hareket edecekler...

85 bin nüfusu ve bereket fışkıran verimli topraklarında futbol aşkı ile sarıp sarmalanmış camiası ile bu sevimli ilçe başarı adına tüm olanaklara sahip.                            

Stat harika, taraftar desen var... İnanıyorum ki; bütçe, yeni sponsorlar ve belediye destekleri ile beraber istenilen seviye çıkar.

Sezon başında belki, Mavi Siyahlı oyunculara, yöneticilere, teknik kadroya, taraftarlara sorsak böyle bir başarıyı 'hayal' olarak nitelendirirdi. Ama Bursa ekibi ilerleyen süreçte öyle bir takım oldu ki, hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdü.

'Peri masalı' yaşattı Bursa futboluna.                                                                                                      

Biz de gururla, keyifle onları izledik...

AYAKTA ALKIŞLIYORUM

Yeri gelmişken İzmir’deki nefes kesen mücadelenin sonunda 1. Lig’e adım atan Bodrumspor’a da değinelim. Taş gibi bir takım oluşturmuşlar çatır çatır oynadılar hakkıyla kazandılar, kutluyorum.. Hocaları İsmet Taşdemir’i Ankaragücü’nde top koşturduğu dönemlerden tanırım. Gerek oynarken, gerekse takım çalıştırırken, Bursaspor’a rakip olmuş Timsah’ın başını çok ağrıtmıştır...

..Ve Tahsin Tam.

Göreve geldiğinde dibe vurmuş takımını yaptığı nokta transferler ve uyguladığı müthiş oyun planı ile bugünlere taşıyan Bursalı bir teknik adam o...                                               

Mütevâzi, sakin, soğukkanlı sadece işine ve başarıya odaklanan sevgili dostumu/değerli hocamı ayakta alkışlıyorum.

Bursa futbolunun kuruduğu bir dönemde bataklıkta açan ‘’Nilüfer Çiçeğini’’ ekip/yetiştirip, sulayıp /büyüten ve de emeği geçenlere selam olsun...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.