Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YA TAHTAYI AÇIN YA DA BURSASPOR’UN ÖNÜNÜ AÇIN!

Bursaspor’un içinde bulunduğu duruma hem üzülen hem isyan eden iş adamı Serdar Acarhoroz mevcut yönetime seslendi: ‘ya tahtayı açın yapamıyorsanız Bursaspor’un önünü açın’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2022 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2022 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YA TAHTAYI AÇIN YA DA BURSASPOR’UN ÖNÜNÜ AÇIN!

HABER: Aysun ŞAHİN KARAKUŞ – Cevdet YILDIZ

Bursaspor’un içinde bulunduğu duruma hem üzülen hem isyan eden iş adamı Serdar Acarhoroz mevcut yönetime seslendi:  ‘ya tahtayı açın yapamıyorsanız Bursaspor’un önünü açın’ dedi.

KADRO ÇOK YETERSİZ TAHTA AÇILMALI TRASFER ŞART

‘Bursaspor’un kadrosu bu lig çok yetersiz transfer şart acilen tahta açılmalı ve transfer yapılmalıdır aksi halde bu ligden de düşeriz. Sonrası daha vahim amatör kümeye kadar gideriz tahta için kampanya açsınlar ilk bağış benden Bursa büyük kent büyük camia takımına sahip çıkar. Eğer yapamayacağız derse yönetim acilen olağan üstü kongreye gitsinler yapacak bu şehirde çok babayiğitler çıkar kimse merak etmesin.                                                                                                                                                              

BURSASPOR ŞU AN YOĞUN BAKIMDA CAN SUYU ŞART

Bursaspor şuan yoğun bakımda organ nakli gerekiyor bu gibi durumlarda hastaya organlarını kim verir hastaya en yakınları verir.                                                                                                                                                               

Bu şehir de gerçek Bursasporlular ve gerçek Bursaspor  sevdalıları var bu durumda herkes Bursaspor’a can suyu olmak için fedakarlık yapar yiğit düştüğü yerden kalkar kimse ümitsiz olmasın yeter ki ehli işi bilen ve bu görevi karşılıksız bir aşkla yapan bir yönetim iş başına gelsin.

BURSA AYAĞA KALKMALI HERKESİN KONUŞMASI LAZIM

Bursaspor taraftarı lütfen takımınıza sahip çıkın. Konuşun sadece ben konuşmayayım bende sıradan bir Bursaspor taraftarıyım benim şuan içim sızlıyor biz şehir olarak takım olarak buralara laik değiliz korkarım takımımıza sahip çıkmazsak amatöre kadar düşeceğiz yazık değil mi bu şehre bu takıma daha ne zamana kadar susacağız ve Bursaspor’un yok oluşunu izleyeceğiz ben buradan sesleniyorum basın aracılığıyla Bursa derhal ayağa kalmalı uyuyan dev uyanmalıdır.

BURSASPORU YENİDEN HAYATA DÖNDÜRMEYE TALİBİM

Bursaspor’u yeniden mazisindeki başarılı çizgisine döndürmeye talibim Bursa bana güvensin ben bu şehirde bu işi en iyi yapacak kişilerin başında gelirim çünkü iş tecrübesi olarakta bu duruma yabancı değilim ben batık firmaları alır düzlüğe çıkarırım ve karlı bir duruma çıkarırım Bursaspor’u da bu durumdan çıkaracağıma güvenim tamdır bu takımın marka değeri çok büyüktür.  Bursaspor  hiç kimsenin hayal edemeyeceği kadar büyük bir camiadır. Bursaspor bu durumdan cesaretli sevdalı ve işi bilen yönetim kadrolarıyla anlının akıyla çıkarır hiç kimse karamsar olmasın tabii ki bugünkü yönetim anlayışla işimiz çok zor  onun için diyorum ki ya tahtayı açın Bursaspor’a yakışan cesur başarılı bir yönetim sergileyin bizde size destek olalım yok bizden bu kadar diyorsanız derhal olağan üstü kongreye gidin ve bırakın yapabilecekler gelsin…  diyen Serdar Acarhoroz dolasıyla ben Bursaspor’u yeniden hayata döndürmeye talibim’ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.