Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ Yolunda Nefes Aldıran Mekan: Şimşir Çiftliği

Uludağ’ın nefes aldığınızı hissettiğiniz havasında eşsiz Bursa manzarası eşliğinde tamamen doğal ürünlerden oluşan bir kahvaltı yapmak isterseniz Şimşir Çiftliği hayallerinizi karşılamaktan öteye gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2021 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ Yolunda Nefes Aldıran Mekan: Şimşir Çiftliği

HABER: Cevdet YILDIZ

Bursa Uludağ yolu üzeri, İnkaya mahallesinde bulunan Şimşir Çiftliği’nde, organik gezen tavuk yumurtası, doğal süt, bal, meyve, sebze gibi ürün satışları yapılıyor. Bu hizmetlerin yanı sıra ziyaretçilerine binicilik hizmeti sunan Şimşir Çiftliği’nde eğitimli atlar  ile sizin için hazırlanmış parkurlarda doğa turları yapabilirsiniz.

Şimşir Çiftliği kurbanlık ve adaklık hayvan satışlarında da hizmet veriyor. Doğa içinde sağlıkla yetişmiş hayvanları hijyenik ortamlarda kesim ve nakliye hizmeti ile müşterilerine ulaştırıyor.

Küçüklüğünden beri hayvancılık ile uğraşan Recep Şimşir tarafından kurulan Şimşir Çiftliği sıcak ve samimi ortamında bir yıldır hizmet veriyor.

ATLAR İLE DOĞA TURU İMKANI

İnkaya Mahallesi’nin yerlilerinden olan Recep Şimşir Demirtaş paşa meslek lisesi  Elektirik bölümü mezunu ve aynı zamanda Uludağ rahvan at ve binicilik kulübü Başkanlığını sürdürüyor. Gençlere rahvan at ata sporunu aşılamayı görev edinen Recep Şimşir kurduğu Çiftlikte deneyimli personelleri ile hem çocuklar için hem de yetişkinler için doğada at binme olanağı sağlıyor.

Recep Şimşir, Çiftlikte gruplar için yemek organizasyonları yapabilmenin yanı sıra söz nişan gibi organizasyonlara da olanak sağladıklarını belirtti.

Pandemi dönemine rağmen kurulan işletmede saat kısıtlamaları sebebiyle henüz tam randıman alamadıklarını belirten Recep bey yasakların tamamen kalkmasıyla bu durumun iyiye gideceğini ümit ettiklerini aktardı.

KURBANLIK FİYATLARI NASIL?

“Ucuz etin suyu kara olur derler” diye söze başlayan Recep Şimşir, “Bizim hayvanlarımız özenle ve doğanın içinde doğal besleniyor. Kesimlerimizi tamamen hijyenik ortamlarda yapıyoruz ve nakliye hizmeti de verebiliyoruz. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda fiyatlandırma da aynı oranda gerçekleşiyor. Kaliteyi ucuza almak imkansız” dedi.

ÇOCUKLAR VE AİLELER İÇİN HERŞEYİN EN DOĞALI ŞİMŞİR ÇİFTLİĞİ’NDE

İlerleyen dönemlerde çocuklar için oyun alanları düşündüklerini belirten Recep bey ailelerin rahatça yemek yiyerek manzaranın ve doğanın tadını çıkarmaları için özel mekanlar oluşturmayı planladıklarını belirtti.

İnkaya’ya konum olarak yakın olmalarının kendileri için avantaj olduğunu belirten Recep Şimşir, “Turist alan bir bölgedeyiz bunun için ziyaretçi sayımız da artıyor” dedi.

Kendi işletmelerinin diğer çiftliklerden ayıran temel özelliklerinin Uludağ’da at binicili imkanı olduğunu vurgulayan Recep bey “ Bu bölgede bu imkanı bizden başka sunan yok. Doğada düzenlenmiş parkurlarda hem çocuklar hem yetişkinler için binicilik imkanı sağlıyoruz” dedi.

Bu güzel mekana herkesi davet eden Recep Şimşir, Doğanın, manzaranın, temiz havanın ve sağlıklı ürünlerin sunulduğu Çiftlikte Bursa halkını ve turistleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

                                                    

İLETİŞİM Adres: İnkaya mah Uludağ yolu üzeri, 2. İğde Sk. No :60, 16190 Osmangazi/Bursa

Telefon: 0535 315 98 49      

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.