Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÜLKEMİZİ YÖNETMEYE YENİDEN TALİBİZ

Anavatan partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı ile gündemi değerlendirdik.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2022 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2022 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÜLKEMİZİ YÖNETMEYE YENİDEN TALİBİZ

HABER: Aysun Şahin Karakuş –Cevdet Yıldız

Anavatan partisi Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı ile gündemi değerlendirdik.

MUSTAFA MUZAFFER NİŞANCIYI TANIYALIM                                                          

1974 Ankara doğumluyum İstanbul Eyüp Sultan da büyüdüm 2005 yılında evlendim Bursa ya yerleştim elektrik elektronik mühendisiyim yüksek lisansımı yaptım hala doktora öğrencisiyim.                                                             

KENDİ ŞİRKETİMİ KURDUM                                                                                         

Geomekatronltd şirketin kurucusu ve aynı zamanda mühendisiyim. Bünyemizde her çeşit dedektör radyasyondan tutunda inşaat dedektörlerine kadar üretimini Patentli olarak kendi markamızla yapmaktayız.                                                                                                                            

 YENİDEN SİYASET ARENASINDA YERİMİ ALDIM                                                    

Geçmişte siyasetin içinde aktif görevlerim olmuştu son bir yıldır Anavatan Partisiyle tekrar siyaset arenasında yerimizi aldık şuan Anavatan partisi Bursa il başkanıyım aynı zamanda Anavatan Partisinin MKYK üyesiyim Bursa teşkilatı olarak ilçe ve il kongrelerimiz bitirdik siyasi çalışmalarımızı tüm hızımızla devam ettiriyoruz.                                                                                                                            

ANAVATAN PARTİSİ OLARAK YENİDEN ZİRVEYİ HEDEFLİYORUZ

Geçmişte rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal döneminde Türkiye’nin zirvesine yerleşen ve ülkemize çağ atlatan  bir hükümeti kuran anavatan partisi daha sonraki dönemde yine rahmetli Mesut Yılmaz döneminde gerilemeyen başlayan Erkan Mumcu döneminde çöküş yaşayan partimizi şimdi ise genel başkanımız İbrahim Çelebi ile partimize yeniden zirveye taşımayı hedefliyoruz. Şuan Türkiye genelin 57 ilde teşkilatlandık yeniden kaldığımız yerden devam ediyoruz.                                                                                                                                                     

İLK HEDEFİMİZ MECLİSE GİRMEK                                                                                                    

Öncelikle genel başkanımız sayın İbrahim Çelebinin önderliğinde geçmişimizi unutmadan geleceğimizi planlayarak bazı gerçeklerimizi halkımıza yorulmadan anlatacağız dolayısıyla ülkemizin kurucusu ULU ÖNDER ATATÜRK bizim kırmızı çizgimizdir. Ülkemizin içerde ve dışarıda ulu önderimiz gösterdiği hedeflerde yönetmeye talibiz şuan biliyorsunuz iki ittifak var bizde Anavatan partisi olarak prensip anlaşması yaptığımız 4 veya 5 parti ile 3. bir ittifak kurarak ilk hedefimiz meclise girerek ülke yönetiminde kısmen de olsa görev almak biliyorsunuz bugün siyaset de ittifaklar modeli öne çıkıyor bizimde ittifak çalışmalarımız var yakın zamanda bu çalışmalarımız genel başkanlarımız bir araya gelerek resmi  açıklamalar yaparak halkımıza duyuracaklardır.                                                                                         

ANAVATAN PARTİSİ OLARAK LİYAKATLI KADROLARA SAHİBİZ

 Ülkemizin içinde bulunduğu tüm sorunları çözecek liyakatli kadrolara sahibiz gerek tarım da gerek eğitim de gerek sanayi de gerekse ekonomi de diğer tüm konularda liyakatli ve tecrübeli kadrolara sahibiz ittifakta bulunan diğer partilerle gerçek anlamda milli ruhu canlandırarak birlikteliği kuracağız hedefimiz ülkemizin tamda bu zamanda bizlere  ihtiyacı olduğu dönemde taşın altına elimizi koymaktır.  Tüm ittifak içindeki partilerin sorunlara kendi çözümlerini sunması bence çok önemli demokrasi dediğimiz şey tamda budur demokrasinin güzelliği de bence bu.                                                                                        

HDP TÖRÖRLE ARASINA MESAFE KOYMALIDIR            

HDP  terörle arasına mutlaka mesafe koyup Türkiye partisi olmalı bence HDP’nin gerçek oyu  yüz de beş civarında oysaki ülkemizde kürt kökenli çok sayıda vatandaşlarımız var neden HDP ye oy vermiyorlar kürt vatandaşlarımız sebebi işte tamda bu HDP’nin terörle arasına mesafe koymamasıdır bugün bizim partimizde bile çok sayıda kürt vatandaşlarımız var özümüzde vatanını seven kürt kardeşlerimizle bizim tarih boyunca hiçbir sorunumuz olmamıştır. Kız alıp kız vermiş ve akrabalık bağlarımızla gerçek anlamda kardeş olduk. Bu vesileyle HDP bizim gündemimizde olmuyor HDP’yi açıkçası dikkate de almıyoruz. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.