Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Şampiyonası’nda Kesgin Spor Kulübü’nden dokuz madalya

19-27 Ocak tarihleri arasında Ordu İlinde yapılan KickBoks Türkiye Şampiyonasında adından söz ettiren Kesgin Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2022 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2022 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Şampiyonası’nda Kesgin Spor Kulübü’nden dokuz madalya

HABER: Aysun Şahin Karakuş

19-27 Ocak tarihleri arasında Ordu İlinde yapılan KickBoks Türkiye Şampiyonasında adından söz ettiren Kesgin Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini ekledi.

Milli Takım Antrenörü Ekrem Kesgin önderliğinde başarılarının üzerine yeni bir başarı inşa eden genç sporcular, yuvaya dokuz madalya ile döndüler. Mayıs ayında düzenlenecek dünya kupasına hazırlanan genç sporcular, tüm hızıyla çalışmalara devam ediyor. "Bu başarı Bursa’nın" diyen Milli Takım Antrenörü Ekrem Kesgin sözlerine söyle devam etti;

BAŞARININ TEMELİNDE DİSİPLİN YATIYOR!

Başarının temelinde disiplin, plan ve program yatıyor. Bu uzun soluklu bir yolculuğun neticesidir. Son zirveye çıkma aşaması olarak da nitelendirilebilir. Bu zirvede hep yeni bir zirve doğuruyor. Bu zirve bizim ilk zirvemiz. Milli takıma giden yolculukta almış olduğumuz madalyalarımızın ilk aşamaları. Bundan sonraki aşama mayıs ayında düzenlenecek olan dünya kupası. Buradan da alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Bursa olarak çok güzel bir başarıya imza attık. Kulübümüz olarak 9 madalya aldık. Bu yarışmanın en güzel tarafı  her yaş ve her kategorilerden "Minikler,Yıldızlar, Gençler, Büyükler”  grubundan şampiyonluklarımız ,madalyalarımız bulunmakta. Bursa’mız adına güzel bir başarı oldu.

HER BAŞARI YENİ BİR HEDEF DOĞURUYOR!

Çünkü biz hayal ediyoruz. Hayal ettiğimiz için de canla başla mücadele ediyoruz. Bizim hayalimiz Kesgin spor kulübü olarak milli takımda daha fazla sporcularımız olması. Bu sene dünya kupasında milli takım adına sporcularımız yarışacaklar. Daha fazla madalya alabilmek için canla başla mücadele veriyoruz. Aktif bir şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz. Sadece madalya olarak bakmıyoruz yaşadığımız bu mutluluklara. Çünkü biz çocuklarımızı hayata hazırlıyoruz. Spor, sporcu, ahlak kavramları bizim için çok büyük bir önem arz ediyor. Bu anlamda asıl amacımız bu. Bu kavramları içselleştirdiğimiz  için başarılı oluyoruz.

ÇOCUKLAR TOHUM GİBİLER!

Her zaman söylediğim gibi onları toprak ile buluşturup, onların büyümesi için her türlü emeği sarf ediyoruz. Onlarda bu bağlamda mücadelelerini sürdürüyorlar. Mükemmel başarılara ulaştıklarını görüyoruz.

BAŞARILI BİR ÖĞRENCİ ÜÇ AŞAMADAN OLUŞUR

İyi bir antrenör, iyi bir öğrenci, iyi bir aile! Bu üçayak ortaya çıktığı zaman mutlaka başarı oluyor. Bu bağlamda ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Vatanına, milletine, bayrağına, İslam’a  hayırlı bireyler hayırlı sporular yetiştirmek için çabalıyoruz.  Bunu da başarıyoruz. Başardıkça da daha da motive oluyoruz.

ŞAMPİYONLUK SPORCUYU ŞÖHRET YAPAR, KARAKTER İSE EFSANE!

Bizim sporcularımızın en büyük özelliği karakterli olmaları. Çünkü her şeyden önce saygılı bireyler yetiştiriyoruz. Bizim salonumuz diğer salonlardan çok farklıdır. Çocuklarımız salona girdikleri zaman ilk önce bayrağa selam verirler daha sonra öğretmenlerine daha sonra üst kuşaklara selam verirler. Dünya şampiyonu da olsa sporcu saygılı bir birey değilse biz o sporcuyu şampiyon olarak görmüyoruz. Bizde düstur şudur. Başak gibi olmalı sporcu ,olgunlaştıkça boynu eğilmeli. Hanım efendi ve beyefendi olmak en büyük prensibimizdir.  Başarıya giden yolculukta tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum.

EFSANE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

Büyük KickBoks ailemizin tabiriyle biz ona; Efsane Başkan diyoruz… Bu Şampiyonanın ve başarıların kaptanı olan, bir gün herkes KickBoks yapacak diyen ve bu camia için gece gündüz hizmet eden Efsane başkanımız Sayın Salim Kayıcı başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kurulumuza, antrenörlerimize, hakemlerimize emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

GENİŞ ANTRENÖR KADROMUZLA HİZMET VERİYORUZ!

Bu başarılarımızın gerçekleşmesinde canla başla hizmet eden alt yapımızın mimarları antrenörlerimiz; Yunus Emre Sayar’a, Mert Öztürk’e ,Sevdanur Terzi antrenörlerimize çok teşekkür ediyor birlik ve beraberlik içiresinde daha fazla çalışarak ülkemize; vatanına milletine bayrağına saygılı sporcular yetiştirmek için çalışmalarımız ilk günkü aşkla, heyecanla devam edecek… Bizlerle beraber bu heyecanı, bu başarıları yaşamak isteyen büyük Kesgin Spor ailesinin bir kıymetli üyesi olmak isteyen herkesi kulübümüze davet ediyoruz. Dünya Kupası’nda da büyük başarılar elde edeceklerine canı gönülden inandığım Ekrem Kesgin ve kıymetli öğrencilerini tebrik ediyorum. Bursa’mız adına bizleri temsil eden ve madalyalarla taçlandıran şampiyonlarımıza Dünya Kupası’nda başarılar diliyorum.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.