Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Ahmet Çakır’dan Bursa’ya büyük sürpriz!

Şoförler ve otomobilciler odası başkanı sayın Ahmet Çakır ile Bursa’nın sorunlarını ele aldık.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2022 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2022 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Ahmet Çakır’dan Bursa’ya büyük sürpriz!

HABER: Özge Işkın - Hümeyra Alper

Şoförler ve otomobilciler odası başkanı sayın Ahmet Çakır ile Bursa’nın sorunlarını ele aldık. Zorluklar ile beraber Bursa’da güzel projelerinde gerçekleşeceğinin altını çizen ve tek gayelerinin Bursa’nın mutluluğu olduğunu ifade eden Çakır sözlerine şu şekilde devam etti…

Çiçeği burnunda başkan Ahmet Çakır kimdir?

Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ahmet Çakır. 19914’ten beri bil fiil direksiyon başında çalışan bir vatandaştım. Allah naip etti bu sene seçimleri kazanarak başkanlığa geçtim. Bu sektörün en içlerinden gelen bir birey olarak, sorunlara da çözümlere de hakimim.

‘Biz camia ile beraber bu odayı  yürüteceğiz.’ diyen Çakır sözlerine şu şekilde devam etti.

Bu cümleyi açmak gerekirse; her ay duraklarla diyalog halinde olup odayı beraber yönetelim. Bundan sonra da bu yolda hep beraber olacağız. Sorunları beraber bulup beraber çözüm getireceğiz.

GÜVENLİK ÇOK ÖNEMLİ!

Her meslek tartışmasız kutsaldır. Şoförlük de bir o kadar kutsal olan bir meslektir. Öncelikle can taşıyoruz ve bu taktir edersiniz ki büyük bir sorumluluk. Bizler bu mesleğe kendini adamış insanlarız. Can taşıdığımız kadar canımızı da ortaya koyan kişileriz. Bu noktada bizler açısından da güvenlik noktasında eksik kalan şeyler olduğunu belirtmek isterim. Bununla ilgili gerekli mercilerle gerekli adımların atılması yönünde attığımız adımlar mevcut. Aynı şekilde vatandaş içinde güvenlik noktasında atılacak olan güzel bir projemiz var.

BURSA’YA MOBİL UYGULAMA DÖNEMİ

Teknolojiyi iyi yönde kullanmak bazen hayat kurtarabilir. Bizde bursa şoförler ve otomobilciler odası olarak mobil uygulama dönemine geçmeyi planlıyoruz. Tamamlanmamış ama üzerinde yoğun çalışmalarımızın olduğu bu proje Bursa’da hayatı daha da kolay hale getirecek.

BU CAMİA BURSA’NIN REKLAM YÜZÜ OLSUN!

Mobil uygulama ile beraber vatandaş bu uygulamaya girip konum işaretleyerek yolun ne kadar bir ücrete tabi olacağını öğrenebilecek. Hangi taksi ile yolculuk yapacağını kişisel bilgilerinden tutun plakasına kadar biliyor olacak. Bu proje öyle bir proje olacak ki her hangi bir olumsuzlukta  kolluk kuvvetler, sivil toplum örgütleri konum bulmak için bu uygulamadan faydalanabilecek. Bu sistemi geliştiren tek oda biz olacağız. Bursa’mız için çalışmaya devam edeceğiz.

DÜNYADAKİ KRİZ  EN ÇOK BİZİ VURDU!

Biliyorsunuz pandemi ile başlayan ve soğuk savaş ile katlanarak devam eden bir ekonomik kriz var. Her sektör nasibini aldığı gibi bizim sektörde bu krizde boğuldu. Bizim camiada araba değiştirmek bile çok zor hale geldi. Mazot fiyatları aldı başını gitti. Nasıl bir yol izleneceği konusunda belediyemiz ile de istişare içerisindeyiz. Bu durumun çözümü için gerekli adımlar atılmalı. Hem bizler açısından hem vatandaş açısından ortak bir yol bulunmalı.

BİZ BİR AİLEYİZ!

Bursa’da bu sektör diyalog açısından daha güvenli ve anlayış içerisindedir. Bütün durak çalışanlarımız birbirleriyle iletişim yönünden anlaşma içerisindedir. Bu durum vatandaşa da olumlu bir şekilde yansımaktadır. Bu bağlam da dediğim gibi bir bu odayı beraber yöneteceğiz derken de bunu kastetmiştim. Bir yola beraber çıkılacaksa anlayış ve saygı içerisinde olunmalı sorunları hep beraber çözüme kavuşturmalı. Bizler birlik olduğumuz zaman bir aile oluruz. Nitekim biz bir aileyiz.

Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz odamız adına teşekkür ediyorum. Vatanına, milletine, bayrağına saygılı toplum anlayışı ile sorunlarımızı bu ahlak doğrultusunda çözüme kavuşturacağız. İnanıyorum ki Bursa’nın reklam yüzü olacağız. Bu bağlamda da ilkleri gerçekleştireceğiz. Gümbür gümbür geliyoruz.!

Bursa haber adına bizleri ağırlayan sevgili başkan Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Başkanlık hayatında başarılar diliyorum!    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.