Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NİLÜFER’DE MEMLEKET ‘ŞEN’LENDİ

Memleket partisi kurucu üyesi ve Parti meclisi üyesi Ruhşen Sever, parti meclisi üyesi Ömer Özdoğan, Bilecik il başkanı Hüseyin Korkmaz, Bursa il başkanı Mesut Şahin, Nilüfer Kurucu ilçe başkanı Ümit Akkuş, Yıllarım İlçe Başkanı Ayhan Kara, Gemlik ilçe başkanı Mustafa Yılmaz, Osmangazi ilçe başkanı Hakan Üstün, İnegöl ilçe Başkanı Yasemin Soydan, Mudanya Belediyesi meclis üyesi Mehmet Er ve Memleket partisi Nilüfer ilçe üyelerin katıldığı Nilüfer 1. Olağan kongresinde Cevdet Şen Nilüfer ilçe başkanlığına seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2022 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2022 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
NİLÜFER’DE MEMLEKET ‘ŞEN’LENDİ

HABER: Çiğdem Akın - Cevdet Yıldız

Memleket partisi kurucu üyesi ve Parti meclisi üyesi Ruhşen Sever, parti meclisi üyesi Ömer Özdoğan, Bilecik il başkanı Hüseyin Korkmaz, Bursa il başkanı Mesut Şahin, Nilüfer Kurucu ilçe başkanı Ümit Akkuş, Yıllarım İlçe Başkanı Ayhan Kara, Gemlik ilçe başkanı Mustafa Yılmaz, Osmangazi ilçe başkanı Hakan Üstün, İnegöl ilçe Başkanı Yasemin Soydan, Mudanya Belediyesi meclis üyesi Mehmet Er ve Memleket partisi Nilüfer ilçe üyelerin katıldığı Nilüfer 1. Olağan kongresinde Cevdet Şen Nilüfer ilçe başkanlığına seçildi.

DİVAN KURULU SEÇİLDİ

Divan başkanlığına parti meclis üyesi Ömer Özdoğan seçilirken Divan üyeliklerine ise Gemlik ilçe başkanı Mustafa Yılmaz Yıldırım ilçe başkanı Ayhan Kara Bilecik il başkanı Hüseyin Korkmaz seçildiler. Divan başkanı seçilen Ömer Özdoğan yaptığı konuşmada şunları konuştu Öncelikle Divan başkanlığına şahsımı layık gördüğünüz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum divan üyelerimle birlikte bu kongreyi en iyi şekilde yönetmekte sonuçlandırmak için adil bir yaklaşımla davranacağından zerre kadar şüphe etmemenizi istirham ediyorum kıymetli Parti meclis üyeleri il başkanları ilçe başkanları memleket partisini büyük zorluklarla kurdu Yeni kurulan bir partide takdir edersiniz ki Zaman zaman Bir takım sıkıntılar olabilir.                                                       

 Fakat Atatürk Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yeniden şahlandırmak için bizlere mücadele yolunda büyük örnekler ortaya koymuştur. Biz de atamızın izinde göstermiş olduğumuz fedakârlıklarla ve Zorluklara karşı gösterdiğimiz Üstün çabalarla Elbette bu sıkıntıları aşacağız bugün burada güzel Bursa'mızın güzel Nilüfer ilçesinin kongresini yapacağız buradan atılan tohum buradan atılan başarı  emin olun ki tüm Türkiye'de en güzel şekilde yansıma yapacaktır Bu nedenle tüm partimizin mensuplarının üzerine düşen vazifeyi en güzel şekilde yapması bizlerin başarılı olması noktasında motivasyona sevk edecektir. Arkadaşlar Türk tarihi büyük mücadelelerle doludur bu mücadeleler her zaman bizim yol haritamızda örnek olmuştur.                                                                                           

Dolayısıyla hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayacağız genel başkanımızın önderliğinde en güzel şekilde yarınlara evlatlarımıza ve bizden sonraki nesillere bu ülkeyi akıl Bilim ve Medeniyet yolunda çağdaş bir çizgide bırakmak için üzerimize düşen vazifeyi yapacağız dedi.

Daha sonra söz alan Bilecik il başkanı Hüseyin Korkmaz da şunları söyledi:                                                                

Sayın Divan Parti meclis üyelerimiz il başkanlarımız ilçe başkanlarımız il ve ilçe yöneticilerimiz kıymetli üyelerimiz Emekçi basın mensupları  kıymetli misafirler hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum Hepiniz hoş geldiniz. Bugün Memleket Partisi Bursa Nilüfer İlçe Kongresi için buradayız  Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül2020'de memleket  hareketi olarak halk için halkla birlikte siyaset diyerek sayın genel başkanımız Muharrem İnce ile birlikte yola memleket Partisi ülkenin Her yanında gönüllü olarak halkımızın inancı güveni ve isteği sonucunda kuruldu siyasete olan inanç ve güvenin yitirildiği bu günlerde memleket Partisi bir umut olarak yoluna devam etmektedir.                                                                                                    

Memleket Partisi toplumsal Sorunları çözecek kapasitesine sahip doğru politikaları kararlılıkla ve cesaretle uygulanacak bir iradenin vücut bulmuş halidir dar bir alana hapsedilen halk iradesi bizimle birlikte yeni bir yol bulmuştur kurumaya yüz tutmuş farklı nehirleri yeniden coşturacak ve maviliklerden oluşturacak hayata geçirecek bir güçtür Memleket partisi dedi.

Son olarak söz alan Bursa il başkanı Mesut Şahin de şunları söyledi. Kıymetli misafirler hepinizi Saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum değerli dostlar bildiğiniz üzere 17Mayıs 2021 tarihinde kurulan MemleketPartisi120 günde42 ilde örgütlenerek 18 Eylül 2021 tarihinde birinci olan kurultayı yapmış ve Genel seçimlere katılabilme hakkını elde etmiştir Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atmışızdır olağanüstü bir başarı göstermişizdir ama kısa zamanda başardığımız bu işler bundan sonra başaracaklarımıza ancak bir yol açacaktır bu başarı bize yetmeyecektir keza Nilüfer İlçe başkanlığımızda o günden bugüne kadar tüm gayretleri ile tüm çabalarıyla partimize Nilüfer'de değer katmak adına çalışmışlardır kurucu ilçe başkanından bugün görev yapan ilçe başkanı arkadaşıma ve yönetim kadrolarında yer alan partimize üye olan herkese emekleri için sonsuz teşekkür ediyorum ama bu arada bu hükümete sormak lazım Gördüğünüz üzere bütün alanlarda başarısız bir süreç yöneten bir iktidar var bu süreçte başardıkları bir şey yok mu diye sorduğunuzda var bu süreçte başarılı bir şey o da bu ülkeyi bir tarafta Hilafet ve saf fena sevdasıyla Yarım tutuşanlar Diğer tarafta Cumhuriyet Sevdalıları Atatürk Sevdalıları yani Bizler varız bir yerde Tabi koltuk sevdalıları var mı onları şuan bu Hilafet ve Saltanat Sevdalıları her geçen gün Cumhuriyetimizin bütün değerlerini yok etme gayreti içerisindeler diğer tarafta biz Atatürk Sevdalıları buna karşı bir mücadelenin içerisindeyiz ve işlerine geldiği her noktada yüzde elli evde zor tutuyoruz diye bizi tehdit ediyorlar hepimiz aynı diyebiliriz diyorlar Ben de onlara diyorum ki hadi oradan biz sizinle hiçbir zaman aynı gemide olmadık sizin bütün zorluklarınıza rağmen dimdik bu ülkede Cumhuriyet sevdalılarına Atatürk Sevdalıları ayaktadır ve mücadelemiz sonuna kadar devam edecek dedi.      

                                 

Bu konuşmalardan sonra seçimlere geçildi ve Nilüfer ilçe yönetimine aşağıdaki listedeki isimler seçildi.                                                                                                         

Memleket partisi Nilüfer başkanlığına Cevdet Şen seçilirken listesi de şöyle oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

Bircan Karakaya, Ayşen Arslan, Aslı Kanatlar, Muzaffer şanlı ,Hakkan Süder, Selim Kaplanoğlu, Beste Nur Oza, Buğra Aktaş,  Ahmet Kırcıman, Nazan Bozan, İlhan Dağlı, Umar Batınay Ereğilmez, Saime Evren, İbrahim Kadat, Vildan Akkaya, Behçet Akçam, Harun Gürgen, Emine Eriş

YÖNETİM KURULU YEDEK

 Ertuğrul Ünal, Ferhat Dalbastı, Dinçer Munzur, Saim Hanaç, Semra Kafadar, Engin Saçlı, Emine Eriş,Yalçın Cambaz, İsa Yücel Çırakoğlu seçildiler.                                                                                                 

Seçimlerin sonunda göreve gelen Memleket partisi Nilüfer ilçe başkanı Cevdet Şen kongreye katılan herkese teşekkür ederken Nilüfer için Bursa ve ülkem için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız gece gündüz çalışacağız aldığımız görevin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız dedi.     

      

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.