Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LEZZET BURADA HACIOSMANOĞLU KEBAP

Tüm önlemlerimizi aldığımız işletmemizde , ferah ve güvenli bir şekilde, keyif alacağınız bir ortamda yeni tatlarımızı denemek için siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2020 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2020 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LEZZET BURADA HACIOSMANOĞLU KEBAP

1980'DEN BERİ

Hacıosmanoğlu 1980 yılından beri Bursa'nın pek çok semtlerinde yemek sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. İlk etapta Heykel ardından Küçük Sanayi 10 senedir de Fatih Sultan Mehmet Bulvarında faaliyet göstermekteyiz. Genel olarak doğu yöresel yemeklerini sunuyoruz. Her aşamasını titizlikle yürüttüğümüz firmamızda taş tabanlı odun fırını kullanıyoruz. Bu da ayrı bir lezzet katmakta... Et ürünlerimizi kendi kasap dükkanımızdan temin etmekteyiz. Rertoranımızda yenilik olarak kuzu ızgara hizmeti vermekteyiz. Soğuk meze olarakta kavurmalı lahana sarması sunuyoruz. Bunlar bizi diğer firmalardan ayıran özelliklerdir.

BURSA PAZARINDA YENİLİKÇİ LEZZET

En büyük emelimiz yenilikçi ve kaliteli anlayış ile Bursa pazarında yerimizi almak. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda olduğu için gayat merkezi ve kolay ulaşımı olan bir işletmeyiz. Bahçemiz geniş ve ferah olduğu için sıcak günlerde bize ve müşterilerimize avantaj sağlıyor. Müşterilerimize iyi ve kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz. İşletmemizde çocuklarımız için hazırladığımız kaliteli ve eylenceli vakit geçirebilmeleri için hazırladığımız bir oyun alanımız var. Küçük misafirlerimize yemek sonunda hediyelerimizde oluyor. Çocuklu aileler için ideal bir ortam oluşturuyoruz.

SAMİMİYETİMİZ FARKIMIZ

Bizim farkımız samimi oluşumuzdan kaynaklanıyor. Biz müşterilerimizle aile gibiyiz. Bu sebeple bizim ilkemiz hem lezzet konusunda hem hizmet konusunda samimi davranıp şeffaf olmaktır. Bu doğrultuda tüm ürünlerimizi ayrıntılı bir şekilde müşterilerimize iletiyoruz.

BİZ GENİŞ BİR AİLEYİZ

Elimizden geldiği kadar her kesime yardım etmeye çalışıyoruz. Anektot paylaşmam gerekirse; mahallenin bütün kedileri bizim müdavinimiz oldu. Artık her personelin bir kedisi var bu işletmede. Her sabah bizi bekleyen ve yolcu eden... Hayvanları çok seviyoruz. Onlar bizim dostumuz.

COVİD 19'A KARŞI ALDIĞIMIZ ÖNLEMLER

Bu süreç hepimizi çok olumsuz etkiledi. Bu süreci yaşamak ayrı birşey bundan ders çıkartmak ayrı birşey. Gıda sektörü bu süreçten en çok etkilenen sektör oldu. Bu süreci nasıl yöneteceğimize dair düşüncelerimiz ve buna dair çözümlerimiz oldu. İç ve dış tüm dezenfektan işlemlerimizi yaptırdık. Tek kullanımlık ürünleri tercih etmeye başladık. Sosyal mesafeyi kapsayan uygulamaları uyguladık ve uyguluyoruz. Masa sayılarımızı düşürdük. Bir ritüel uyguluyoruz. Her sabah ön kapıdan girip dezenfekte stantımızdan yararlanıp güne bu şekilde başlıyoruz. Müşterilerimize ücretsiz maske ve eldiven dağıtıyoruz. Biz bu faalieyetleri sözde değil özde yapıyoruz. Umumi yerleri gerekli malzemelerle sürekli dezenfekte ediyoruz. Temizlik konusunda bizim için anormal bir dönem olmadı. Çünkü biz geçmiş dönemlerde de bu titizlikle işimizi yapıyorduk. Keza paket servis uygulamamızıda bu titizlikle yürütüp en kaliteli ürünleri kullanıyoruz. Biz işin ciddiyetindeyiz. Tüm imkanları seferber ediyoruz. Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Süreçten ötürü maddi zorluk yaşanmakta. Fakat biz artan maliyetlere rağmen fiyatlarımızı uygun tutuyoruz. İkramlarımız ile bunu destekliyoruz. Hiçbir fedakarlıktan vazgeçmedik vazgeçmiyoruz. Tüm önlemlerimizi aldığımızişletmemizde, ferah ve güvenli bir şekilde keyif alacağınız bir ortamda yeni tatlarımızı denemek için siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz.

Nezaketli yaklaşımları ve misafirperverlikleri için Bursa Haber gazetesi adına teşekkür ediyorum. Hedeflerine ulaşmalarını temenni ediyor ve başarılarının devamını diliyorum..

                                                                                                                    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.