Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuaförler Odası’na güçlü aday

Tecrübeli iş adamı ve Bursa Berberler Odası Başkan Vekili Mustafa Nezor, sektör hakkında Bursa Haber Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2021 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2021 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kuaförler Odası’na güçlü aday

Mustafa Bey, önümüzdeki sene yapılacak olan bayan kuaförler odasına aday olacağınızı duyduk doğru mu?

Mustafa Nezor: “Evet, öncelikle hoş geldiniz. Bursa Haber Gazetesi’ne sizin nezdinizde bizi konuk ettiği için teşekkür ediyorum. İsmim Mustafa Nezor. 12 sene Bursa Berberler Odası’nda görev yaptıktan sonra 1 yıldır da başkan vekili olarak görev yapmaktayım. Berberler Odası Başkanı Sayın Mustafa Ocak ile birlikte güzel işlere imzalar attık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde bana gelen yoğun istek üzerine bayan kuaförler odasına başkan olmam için ısrar edildi. ‘Berberler odasında yaptığınız çalışmalardan dolayı odayı çok güzel yerlere taşıdınız. Artık bayan kuaförler odasına da el atıp tecrübenizle bu odayı da hak ettiği yere getirmelisiniz’ dediler ve ben de aday olmaya karar verdim.”

BURBAK AKADEMİ'Yİ KURDUK

“Berberler Odası Başkanı Sayın Mustafa Ocak ile birlikte Burbak Akademiyi kurduk” diyen Nezor, “Üyelerimize kurslar seminerler düzenledik. Aynı çalışmaları ve daha fazlasını bayan kuaförler odasına yapmayı düşünüyorum. Pek çok projem olacak. Bunlardan en önemlisi yurt dışından konusunda uzman kişilerle görüştüm ve üyelerimize ücretsiz eğitim vermeleri için kendilerinden onay aldım. Ayrıca yine yapacağım bir diğer çalışma da kurye sistemi ile üyelerimizin ayağına hizmet götürmek olacak. Oda’ya gelmelerine gerek kalmadan ne ihtiyaçları var ise kendi kuryelerimiz aracılığıyla değerli üyelerimize hizmet sunacağız” dedi.

SEKTÖRE İŞİN MUTFAĞINDAN BAŞLADIK

1983 yılından bu yana sektörde olduğunu ifade eden Mustafa Nezor, tabiri caizse işin mutfağında yetiştiğini belirterek, “Başarılı yönetici olmak için önce işi iyi bilmeniz gerek” dedi.

İŞ HAYATI

Bursa Nilüfer ilçesinin muhtelif yerlerinde 4 adet kuaför salonu bulunan ( salon tarzınız, salon gül, salon nezor, salon nezor erkek) Mustafa Nezor, ayrıca farklı bir sektörde faaliyet göstermekte. Bursa’da herkesin bildiği ve yakından takip ettiği 101.9 radyo Karadenizim Radyosu’nu kardeşleriyle birlikte yürütmekte. Biz de Bursa Haber Gazetesi olarak bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür eder adaylık süresince başarılar dileriz.

HABER: Özge Işkın - Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.