Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAIDEF MEMLEKET ZİYARETLERİNİN İKİNCİSİ YAPTI

KAIDEF Genel Başkanı İrfan KOÇ beraberinde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa DÜNDAR ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla ikinci memleket ziyaretlerinde bulundu. Kars, Ardahan, Iğdır illerinin tarihi turistik ve kültürel özellikleri olan bölgeleri gezip inceleyen heyet mutlu bir şekilde Bursa’ya döndü.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2022 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2022 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KAIDEF MEMLEKET ZİYARETLERİNİN İKİNCİSİ YAPTI

HABER: Özge Işkın - Cevdet Yıldız

KAIDEF Genel Başkanı İrfan KOÇ beraberinde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa DÜNDAR ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla ikinci memleket ziyaretlerinde bulundu Kars Ardahan Iğdır illerinin tarihi turistik ve kültürel özellikleri olan bölgeleri gezip inceleyen heyet mutlu bir şekilde Bursa’ya döndü.        

İRFAN KOÇUN HIZINA YETİŞİLMİYOR                                                                               

Göreve geldiği günden beri sayısız etkinlik ve ziyaret de bulunan KOÇ en son ziyareti yine temsil ettiği illere oldu Nevruz etkinliklerine katılan İrfan KOÇ oldukça aktif 27 MART Pazar günü saat 20 00 da yine bir etkinlik var Aşık Murat Çobanoğlu nu anma programı Barış Manço kültür merkezinde dolayısıyla İrfan KOÇ’un hızına yetişene aşk olsun.                                          

RESMİ MAKAMLARDA ZİYARET EDİLDİ                                                                                     

Başta IĞDIR Valiliği olmak üzere bölgedeki ticaret odaları tuzluca terapi merkezi ve sivil toplum kuruluşları da ziyaret edildi. Doğduğu topraklarla doyduğu topraklar arasında iyi bir köprü kuran KAIDEF Başkanı İrfan KOÇ bu konuda da oldukça başarılı.                                       

TARİHİ VE KÜLTÜREL YERLER ZİYARET EDİLDİ                                                                    

Bölgede birçok tarihi ve kültürel yerler ziyaret edilirken hemen hemen her konuda bilgi toplayan heyet Kars, Ardahan, Iğdır ile Bursa arasında benzerlikler ve güzellikler keşfettiler ve bazı konularda her iki bölge için entegrasyonunu yapılabileceğini ve karşılıklı ticaret ve ziyaretlerin devam edeceğini değerlendiren heyet Bursa’ya bagajı dolu döndü diyebiliriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.