Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KADININ ELİ KAED İLE GÜÇLENİYOR

Bursa'da etkinliklerinin startını muhteşem açılışla gerçekleştiren Kadın Aile Eğitim Derneği (KAED) Türk kadınına ışık tutmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2022 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2022 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KADININ ELİ KAED İLE GÜÇLENİYOR

Haber: Aysun Şahin Karakuş - Cevdet Yıldız

'Dünya kadınla güzelleşiyor' ilkesiyle yola çıkılan ve Türk kadınına eğitim, nitelik, girişim, cesaret ve özgüven aşılayan Kadın Aile Eğitim Derneği (KAED) Kent Meydan'ndaki yeriyle faaliyetlerinin düğmesine bastı. Özel organizasyonun açılış kurdele töreninde Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fetih Yıldız, Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Mert Vahit Aslan, MHP İL Kadın Kolları Başkanı Filiz Duzcu, Kent Konseyi Kadın Meclis Yürütme Kurulu Üyesi Mutlu Çatalkaya ve derneğe en yüksek bağışta bulunan KAED Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Orcan'ın eşi iş insanı Metin Orcan'da hazır bulundu.

'KADIN DEĞERLİ VARLIK'

Görkemli ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen anlamlı açılışta konuşan Kadın Aile Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Orcan, 'Buraya gelen kadınlar hayatlarına fark katmak, içindeki potansiyeli ortaya çıkarmak ve kendi dünyalarına renk katmak için gelsinler. Bir kadını geliştirirseniz aileyi ve tüm toplumu geliştirirsiniz. Kadın çok değerli varlık' diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.