Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAIDEF’DEN TANIŞMA VE DAYANIŞMA YEMEĞİ

Bursa Kars Ardahan Iğdır Federasyon Başkanı ve iş insanı İrfan Koç, Bursa’da bulunan hemşehrileri ile Almira Otel’de bir tanışma yemeği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2022 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2022 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KAIDEF’DEN TANIŞMA VE DAYANIŞMA YEMEĞİ

HABER: Cevdet YILDIZ

Yemeğe çok sayıda bürokratlar ve iş insanları katılım sağladı. Koç, misafirlerini tek tek karşıladıktan sonra açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı. Sayın Koç sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu akşam Bursa’da yaşayan çok değerli hemşehrilerimizin birbiri ile tanışması için bu yemeği şahsım adına düzenlemiş bulunmaktayım. Yemeğimize katılan davetli misafirlerimizi ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tanışma yemeğimizin gayesi bursa da yapabileceğimiz güzel işlere imza atmak, değerlerimize katkı sağlamak ve aralık ayında yapacağımız tanıtım günlerinin detaylarını paylaşmaktır. Davetime katılan tüm misafirlerime teşekkür ederim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa İl Müftüsü sahneye eşlik ederek Koç’a gazi Kars unvanının tescillendiği plaketi hediye edildi. Geceye özel hazırlanan serhat iller Kars Ardahan Iğdır ile ilgili slayt gösterisi izlendi. Daha sonra sohbet havasında tüm misafirler kendilerini tek tek tanıttılar. Geceye katılan davetliler oldukça memnun ayrılarak irfan koçun başlattığı bu yemeğin geleneksel hale gelmesini dile getirdiler.

İRFAN KOÇ GECEDE DUYGULANDI
 

İrfan Koç “Bu akşam Bursa’da yaşayan çok değerli hemşehrilerimizin birbirleri ile tanışması için bu yemeği düzenlediğini, yemeğin amacının, Bursa da yapılabilecek güzel işlere imza atmak, değerlerimize katkı sağlamak ve aralık ayı içerisinde düzenlenecek olan tanıtım günlerinin detaylarını paylaşmak” olduğunun altını çizdi.

“Uzun bir zamandır bu kadar kalabalık bir hemşeri gurubu ile birlikte olmamıştım. Davetliler tek tek kendilerini tanıttıkları bu yemekte son derece duygulandım. 50 yıl 60 yıl ötelere gittim. Sıra kendimi tanıtmaya gelince bir an durakladım, ağlamamak için kendimi zor tuttum. Çocukluk yıllarında paytonların arkalarına binip arkadaşlarımızın “dala gamçı, dala gamçı” diye bağırmaları, Kars Kalesi’nin muhteşem görüntüsü, telsiz de ki bahçelerden minik minik elmaları toplayıp iştahla yememiz ve daha neler neler gözümün önünden geçti.” dedi.

İrfan Koç, “Böylesine kapsamlı bir yemeği birbirimizle tanışıp, kaynaşmamıza vesile olmasından dolayı çok mutluyum buraya hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.