Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HER DERDE DEVA OLACAĞIZ!

Kestel Deva Partisi ilçe başkanı Serkan Tekyıldık ile Kestel’i ve partisi Deva Partisi'nin Kestel çalışmalarını ve günlük ülke siyasetini konuştuk. 

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2022 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2022 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HER DERDE DEVA OLACAĞIZ!

HABER: Aysun ŞAHİN KARAKUŞ - Cevdet YILDIZ


SERKAN TEKYILDIK KİMDİR?                                                                                                      

Serkan Tekyıldık 17.05.1978 Bursa Kestel  doğumluyum. Kestel ‘de kendime ait mali müşavirlik ofisi işletmekteyim. Evli 2 çocuk babasıyım. Siyasi Geçmişim Deva Partisi Kurulması ile başlamış olup Bursa Kestel İlçesi Kurucu Yönetim Kurulu ve Kurucu Teşkilat Başkanı olarak bu yola çıkmış bulunmaktayım.

SEVDAMIZ KESTEL DAVAMIZ HİZMET

Deva Partisi olarak Kestel de sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmadan canla başla ve gönülle Kestel için hizmet yarışında artık Deva Partisi olarak bizde varız. Haftanın her günü açık bir kapımız ve her zaman vatandaşı dinleyecek zamanımız var bütün Kestelli hemşerilerimizi bir çayımızı içmeye bizi yakından tanımaya bekliyoruz. Biz Deva Partisi ilçe teşkilatı olarak her kesime ulaşmaya çalışıyoruz özellikle gençlerden geri dönüşler çok iyi oldu genç ve dinamik bir kadro yapısı ile Kestel de sahaya atıldık Kestel de muhtarlar ve stk ziyaretlerimiz oldu balkan panayırında stant ve parti tanıtım çalışması yaptık dertleri dinledik deva olmaya geleceğimiz herkese anlattık.

KESTELİN SORUNLARINI BİLİYORUZ                                                                                                                         

Kestel’in sorunları saymakla bitmez bitmeyen meydan, bitmeyen Çataltepe sanayi bölgesi atıl kalan yapılar, yarım kalan projeler , derme çatma kaldırımlar Kestel inşaat sahası gibi her yeri  kırık dökük Kestel’in yerlisi olarak sorun olmayan her şey sorun olmaya başladı otopark sorunu yoktu araç park edecek yer kalmadı yollar perişan çözüm bu şekilde zor gözüküyor  gençleri n gönül rahatlığı ile gidecekleri bir yer yok , kütüphane yok , alışveriş merkezi yok , eğlence anlamında bir yer yok sorun var dert var çözüm yok biz inanıyoruz bu sorunları çözerse Deva Partisi kadroları çözer.

ÜLKEMİZİN DEVASI ALİ BABACAN                                                                                                                              

Deva Partisi olarak Türkiye'de sevilen bir genel başkanımız var oy sıkıntımız yok ilk seçimlerde zaten böyle bir sıkıntı olmadığını tüm Türkiye görecektir. Biz anket sonuçlarına göre değil çalışmalarımızın sonuçlarına göre bir oy alacağımızı biliyoruz.

Sanayi bölgesi olarak sıkıntılı bir o kadar da doğunun sanayi yükünü çeken bir ilçede bulunmaktayız. Yapılan yarım kalan bir sanayi bölgemiz var çözülemiyor. Diğer taraftan bütün fabrikalar Kestelin etrafını sarmış durumda çarpık bir sanayileşme ve sağlıksız bir sanayileşme durumunda bulunmaktadır Kestel ilçemiz. Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan ve birçok konuda başı çeken Bursamız da hem yatırım anlamında hem de sanayileşme anlamında hatalar ve eksiklikler bulunmaktadır. Bütün bu sorunlar için Başta Sayın genel başkanımız Ali Babacan olmak üzere Deva Partisi kadroları çözecektir.

PARTİMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR         

Deva Partisine ilgi büyük genel başkanımıza saygı, sevgi ve güven fazlasıyla var yeter ki daha iyi anlatabilelim o zaman başarı kaçınılmaz olacaktır. Türkiye de ekonomiyi bu işin bilirkişisi olanlar çözer aslında ekonomiyi çözmenin formüllerini sayın genel başkanımız sırasıyla açıklıyor Okumasını bilen herhangi birisi ekonomiyi çözebilir. Yeterki yetki verilsin ve güvenilsin.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ GENÇLERİMİZ BELİRLEYECEK                                                                                                          

Z kuşağı gözünü açtığından beri tek lider gördü ve tanıdı ve emin olun değişim istiyorlar çünkü Z kuşağı bilimsel araç gereçleri ve teknolojik vasıtaları kullanmasını bilen zehir gibi bir kuşak gümbür gümbür geliyorlar ve onları anlayan bir yönetim ve genel başkan istiyorlar emin olun benim gözlemlediğim genç nesilin bize bakış açısı diğer partilere nazaran çok üst seviyelerde ve sevindirici.

SEVGİ BARIŞ HOŞGÖRÜ TEMEL HEDEFİMİZ                                                                                                                

Saygı sevgi ve hoşgörülü bir siyaset, herkesi din, dil, ırk, ayırmadan başkalaştırmadan ötekileştirmeden Mevlana gibi ne olursan ol yine gel diyerek Tüm Türkiye’ye kucak açan bir siyasi anlayış içinde bulunmaktan ve insanı insan olduğu için seven bir yapı içinde bulunmaktan ben ve yönetim kurulumuz son derece memnunuz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.