Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAYATIM FLİM ŞERİDİ GİBİ GÖLGE RAYAN

Kütahya Emet ilçesinde 1989 yılında dünyaya gelen asıl adı Gökhan olan Gölge Rayan yetimhaneye bırakılması sebebiyle ailesini tanımıyor geçmişini hatırlamamak içinde Gökhan olan ismini Gölge Rayan olarak değiştirmiştir.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2021 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2021 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HAYATIM FLİM ŞERİDİ GİBİ GÖLGE RAYAN

18 yaşına kadar yetimhanelerde büyüyen ve bu süre içinde yetimhanede sürekli şarkı söylemek onun için bir tutku haline geldi.                                                                                                                   

Para kazanmak içinde simit satarak ayakkabı boyacılığı yaparak tekstil fabrikalarında ütücülük yaparak ayakta durmaya çalışmıştır. Ege üniversitesi kültür sanat mezunu konservatuarı mezunu olan Gölge Rayan evli 2 çocuk babasıdır.                                            

KÜTAHYA SEVDAM HİÇ BİTMEDİ                                      

Memleketimle le bağımı hiç koparmadım hafta da bir gün Kütahya da sahne alırım Kütahya yardım severleri derneğiyle güzel projelerinde yer aldım .                                                                                             

 Elazığ ve Malatya deprem bölgelerine  gönüllü yardım çalışmalarında bulundum  bu çalışmalarımdan dolayı takdir belgeleri verildi bana bundan dolayı da çok mutluyum.  Sahne den kazandıklarımla ramazanda  bin haneye pide dağıttım Mudanya engelliler derneğine 17 tekerlekli sandalye verdim sanatın hep güzel yönlerini kullandım mütavazi  bir yaşantıyı tercih ettim.                                                                                                                                                                        

Hayatı bir oyun sahnesi olarak görüyorum ölünce  kazandıklarınızı öbür dünyaya götüremiyorsunuz. Kimseyi kırman darğın kalmayı sevmem.                                                                                                                      

Yardım sever olmam sebebini soruyorlar bana bende yetimhanede büyümem yeterli değil mi diyorum. Ayrıca Kütahya daki otellerle çalışmayı hiç bırakmadım                                                              Gölge Rayan aynı zamanda bir turizmci dir eşim Aysun Rayanın desteğiyle

HAYATIMIN KIRILMA ANINI HİÇ UNUTMADIM                                  

Hiç unutmuyorum bir gün bir sanatçı büyüğümü dinlemeye gitmiştim sanatçı büyüğüm ben bir gömlek değişecem sen iki parça oku dedi bana çok şaşırmıştım hat da ben bir ütücüyüm ne anlarım şarkıdan diye itiraz etsem de kendimi sahnede buldum işin tuhaf tarafı da o konsere ben parayla değil çekilişle gitmiştim o gün benim hayatımın değiştiği gün olmuştur.                                   

ÖNCE PARA DEĞİL SAYĞI KAZANMALIYIZ                                         

Çok sevdiğim ve sayğı duyduğum  büyüğüm Hüseyin Balanbanın güzel bir sözüdür bu önce para değil saygı kazanmalısın der insanların saygısını kazanırsan para kendiliğinden gelir der ve öylede oluyor saygıyı kazandınmı para kazanmak kolay oluyor.                                                                                                 

Benim her konuda istişare ettiğim ve fikirlerine çok değer verdiğim büyüğümdür ben hiçbir zaman tek başıma karar vermem her zaman büyüklerim Zekiye annemin eşim Aysun hanım ve dostlarımla istişare yaparım ve karalarımı öyle alırım.                                                                                                                        YARDIM TURNELERİ YAPTIM                                                        

Çok sayıda yardım derneklerinin konserlerine katıldım üç yıl üst üste Doğu Anadolu bölgesinde turnelerine katıldım  Merzifon Karadeniz bölgesinde birçok yere gittim buralarda geceler düzenledik katılımlar çok kalabalık oldu insanlar beni çok sevdi bende karşılaştığım bu ilgiden çok mutlu oldum                                                                                                          BEN ŞOVMENİM                                                                         

Nesrin Topkapı oryantallik derslerini birincilikle bitirdim sahnede şarkılar eşliğinde çok iyi oryantal oynarım eski şarkıların değiştirerek çok daha iyi oynarım yakında benim belalım isimli şarkımın klip çıkacak ve onun klipinde eşim oyuncak ben hayatımda hiçbir zaman sesim var demedim ben şovmenim benim sahnemde oynarsın da gülersin de ağlarsın da  benim sahnem hem doludur.                                                                                                                                    

BENİM SAHNELERİME DAHA ÇOK AİLELER GELİR                         

Ben özellikle saat 21 ile 24 zaman diliminde sahne alıyorum  bu saatlerde daha çok eylenmek isteyen aileler gelir bizi dinlemeye iyi bir ekibiz özellikle vokalistim Ata GÖÇER kendisini çok severim işini  çok severek yapar ve işinin hakkını verir diğer ekip arkadaşlarımızda çok iyi hepsinden hem ben hem de dinleyicilerimiz memnun son günlerde basında çıkan bazı haberlerde asılsız biz öyle yazıldığı gibi astronomik rakamlar  almıyoruz. Aldığımız rakamlar belli ben hiç saklamadım mütevazi rakamlar sonuçta hitap ettiğimiz kesim aile genelde yüksek rakamlar alırsak sonuçta faturası izleyiciye çıkar her şey para diye bakmıyoruz hayata ve sanata ben bu konuda farklı düşünüyorum farkımızda orda bu kadar sevenimiz varsa bu sala tesadüf değil.                                                                                                                               

  KOSTÜM SPONSORUM ENZA GİYİM                                             

ENZA giyim dünya çapında bir firma Bursa da 8 şubesi var a dan z ye bütün kıyafetleri oradan giyiyorum çünkü bu firmanın bana saygısı ve sevgisi var dedik ya para değil saygı kazanacaksın bizde saygı kazandık sonuçlarını da görüyoruz. Son olarak  Gölge rayan  Rayans gurup fan culup ailesi iyiki hayatımda varlar onların ve sevenlerimin desteğiyle bugünlere geldim hepsine çok teşekkür ederim özellikle eşime bana verdiği destekten dolayı ayrıca çok teşekkür ederim  saygı ve sevgilerimle.                                                                                                                

HABER VE FOTORAF CEVDET YILDIZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.