Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Hastalarımızla aile gibiyiz'

Minimal Diş Kliniği yetkilileri hijyen, güven ve kalite vurgusu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Hastalarımızla aile gibiyiz'

2014 yılından bu yana ortaklıklarını sürdüren Dt.  Musa Karataş, Dt.  Arzu Ciğerdelen Bilaloğlu  ve Dt. Betül Arık bizim için hijyen,  güven ve kalite çok önemli derken hastalarıyla da aile gibi olduklarını belirtti.

 

ÖNCE HİJYEN

Hijyen bizim için çok önemli diyen Dt.  Musa Karataş çapraz enfeksiyona vurgu yaparak hem hastalarımızı hem de kendimizi korumak için sterilizasyon yapıyoruz derken,  hastalarımızın çoğu özellikle hijyen den dolayı burayı sterlin ediyoruz diyorlar ve bu bizi gururlandırıyor ifadesini kullandı.  Sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunduklarını ifade eden Karataş gelen talepler doğrultusunda elimizden gelen neyse yapmaya hazırız diye belirtti.

 

HAKKIMIZDA

Bizim tutkumuz ağız ve diş sağlığını korumak ve tedavi etmektir. Bu tutkumuzu hayata geçirirken en ileri teknolojiyi kullanır ve uluslararası standartlarda hizmet veririz. Amacımız hastalarımıza her türlü ağız ve diş sağlığını hizmetini sunmak ve her hastamızın kliniğimizden sağlıklı ve gülerek çıkmasını sağlamaktır. Ağız ve diş sağlığında teşhis ve tedavide, kanal tedavisinden protez uygulamalarına, çene cerrahisinden, gülüş tasarımına, çocuk diş sağlığına kadar uzman diş hekimlerimizle hizmet vermekteyiz.

Hizmetlerimizi sunarken hastalarımıza samimi, şeffaf ve dürüst davranırız. Mutlu ekibimizle güvenli ve huzurlu bir aile ortamı yaratır, kendimizi hastamızın yerine koyarak düşünürüz.

Hasta memnuniyetini her şeyin üzerinde tutar, multi disipliner anlayışla teşhis ve tedaviler sunarız.

Hastalarımızı misafirlerimiz olarak görür, önce kalite bilinci ile zamanında ve doğru hizmeti veririz. Hastalarımızın kliniğimizde bulundukları süre diliminde her türlü süreci rahat ve keyifli hale getirmeye çalışırız. Kişiselleştirilmiş hizmetimizden memnun olan ve bizimle devam etmeyi seçen, ağız ve diş sağlıkları en üst seviyede olan, bizi aile ve çevrelerine tavsiye eden hastalarımızın olmasını amaçlarız.

 

VİZYONUMUZ 


Minimal Diş Kliniği'ni kendi alanında tanınan bir marka haline getirmektir.

 

MİSYONUMUZ 


Bilimsel, vicdani ve etik ilkelerden ödün vermeden; meslek ilke ve ahlakına bağlı; açık, dürüst ve güvenilir bir tanı ve tedavi hizmeti sunmak. Ağız ve diş sağlığı ile ilgili her türlü bilimsel gelişme ve uygulamayı takip eden, uluslararası düzeyde referans merkezi olmak. Ağız ve diş sağlığı alanında ki her türlü teknolojik, yenilik ve gelişmeden hastalarımızı faydalandırmak. Sürekli eğitim, ölçme ve iyileştirme yöntemlerini kullanarak devamlı gelişmeyi ve yenilemeyi sağlayan bir yönetim, işletim sistemi örneği vermek. Hastaların ve çalışanların memnuniyetine odaklı, yüksek kalitede ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmak. Toplumumuzun ağız ve diş sağlığı bilincinin artmasına katkıda bulunan bir klinik olmak. Bu alanda, her türlü iyileştirici sosyal çabayı elimizden geldiğince desteklemek.

 

NEDEN MİNİMAL

 

Primum non nocere!

''Önce, zarar verme!'' anlamına gelen Latince bir deyiştir. Tıp okullarında öğrencilere öğretilen ana kurallardandır ve hekime her şeyden önce herhangi bir tıbbi müdahalenin yol açabileceği olası zararları hatırlatma vurgusu taşır.

Son yıllarda operatif diş hekimliğinde büyük bir dönüşüm gerçekleşmekte ve gelecekte daha kapsamlı değişikliklerin olacağı ümit edilmektedir. Minimal invaziv operatif uygulamalar bu alandaki en önemli yeniliklerden bir tanesidir. Diş yapısını korumayı hedef alan bu konsept, çürük teşhisi, risk tayini ve minimal invaziv uygulamaları kapsamaktadır.

Minimal invaziv yaklaşım günümüz diş hekimliğinde giderek önem kazanmaktadır. Bunu başarmanın yolu da erken teşhisten geçer. Diş hekimliğinde; zamanında, kesin ve doğru yapılan bir teşhis, başarılı bir tedavi uygulamasının ilk adımıdır.

Özel Minimal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak bizler hastalarımıza bu kapsamda hizmet sunmayı ilke edindik. Koruyucu diş hekimliği uygulamaları başta olmak üzere her türlü estetik ve cerrahi uygulamaları yaparken dünyanın en ileri teknolojisinden yararlanıp, uluslararası bir hizmet kalitesi sunmayı hedefledik.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ODUNLUK MAH. LEFKOŞA CAD. NO: 4B EKER İŞ MERKEZİ D BLOK NO:  109 NİLÜFER/ BURSA

TEL: 0224 221 65 47

GSM: 0533 742 34 38

WEB: 

www.minimaldisklinigi.com

EMAİL:

musa.karatas@minimaldisklinigi.com

 

HABER VE FOTOĞRAF :ERDEM BERK

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.