Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETHİYE İDMAN YURDU’NDAN BİR İLK

Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü, şimdi store projesi ile Amatör bir kulüp olarak Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyor. Kulüp merkezinde store açan Fethiye İdman Yurdu’nun store açılışına BASF Genel başkanı Osman Kılıç, Bursaspor’un efsane kaptanı Sedat Özden, CHP Nilüfer ilçe başkanı Fırat Yılmaz, CHP Nilüfer meclis üyesi Atakan Çorbacı ve spor camiasından çok sayıda renkli isim katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2023 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2023 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETHİYE İDMAN YURDU’NDAN BİR İLK

HABER:Aysun ŞAHİN KARAKUŞ- Cevdet YILDIZ

Açılış da kısa bir konuşma yapan Başkan Abdullah Aksoy “Amatör liglerde bu store projesi ile amacımız hem mahallemizde hem de ilçemizde spor severlerin mahallelerine bağlanması, çocuklarını bir formayla spora daha çok yönlendirilmesi. İşte hep deriz ya kahveye gideceklerine özellikle mahallemizin ve ilçemizin çocuklarını sahalara bekliyoruz.” dedi.                                         

TÜRKİYEDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Türkiye'de bir ilki yapıyoruz. Amatör liglerde store olarak yaş kategorilerine göre, formalarımız var tişörtlerimiz var. Lacostlarımız var. Bardaklarımız var. Yağmurluklarımız var. Kupalarımız var. Fincan takımlarımız var. Hediyeleşmek de sünnettir. Herkes birbirine hediyesini alsın buradan. Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü olarak amatör liglerde bu store projesi ile Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyoruz.                                                                     

KALİTELİ BİR YÖNETİMİMİZ VAR                                 

Abdullah Aksoy başkanlığındaki yönetim kurulu şöyle oluşuyor. Besim Hacı oğulları, Nadi Turan, Ensar Akar,  Ali Şimşek,  Olcay Şahin,  Sinan Demirci,  Metehan Kaya, Haşmet Ersoy, Mustafa Zeybel, Hüseyin Başaran, Onur Mutlu, Mehmet Atala, Selçuk Sevinç,  Caner Can Ergül.

SPORTİF BAŞARIYI DA ÖNEMSİYORUZ                              

Futbol da A takımımız süper amatör kümede gurubunda.  İkinci sırada hedefimiz şampiyonluk.

Ama bu sezon olmazsa hedefimizin peşini bırakmayacağız. Her sene ligde en iyi yerde olmaya çalışacağız. Bu sene olmazsa önümüzdeki sezon olur. Biz uzun bir yola çıktık.

TEKNİK KADROMUZ HEM TECRÜBELİ HEM KALİTELİ                                                                                                 

Bursa’nın en önemli tecrübeli hocalarıyla çalışıyoruz baş antrenörümüz Harun Şen,  Taner Ertaş,  Muzaffer Kabadayı gibi hocalarla çalışıyoruz altyapımızda ve futbol okullarımızda Seçkin Kaya Ertan Mandalı oğlu Öner Özel Samet İmren bir birinden kaliteli hocalarımız var.                                                                                            

ALT YAPI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ                                                          

Fethiye İdman Yurdu köklü bir kulüp. Burası Pilot kulüp değil amaç tabii ki alt yapıda başarı.  Ama amaç burada başarılı yeni nesil yetiştirmek. Bursaspor'a olsun veya diğer takımları olsun. Çünkü benim gözümde büyük takım algısı yok. Benim gözümde Beşiktaş'ta Galatasaray'da Fener'de, Trabzon'da, Bursaspor'da aynı yerde. Büyük takımlara futbolcu verelim gibi bir iddiamız yok. Oynayacak yere futbolcu verelim. Kendini geliştirsinler. Önümüzde bir sürü örnek var. Yukarıya doğru topçu verme amacımız bizim. Altyapımız çok iyi. Şu anda Bursa’da da tekiz tüm yaş guruplarında takımımız var. U 16 yaş takımımız ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.                                                                                                                              

YENİ BRANŞLAR AÇARAK TAM BİR SPOR KULÜBÜ OLACAĞIZ                                                                             

Milli Eğitim'le de dirsek temasımız var. Onların da uygun gördüğü branşları açarak desteklenmek istiyoruz. Şu anda Boks şubemiz var,  Voleybol şubemiz var ilerleyen günlerde yeni branşlarda açmayı planlıyoruz amacımız tam bir spor kulübü olmak. Kulüp olarak bu faaliyetlerimizi daha rahat yapabilmek için yerel ve genel yöneticilerimizden tesis desteği bekliyoruz. Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü olarak da yeni tesisleri hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.