Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEZENFEKSİYON DA TAM NOT HİJYEN GRUP'A

Özellikle pandemi sürecinde daha da önem kazanan dezenfekte uygulaması yapan şirketler arasında Hijyen Group, tam not almayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2020 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEZENFEKSİYON DA TAM NOT HİJYEN GRUP'A

Hijyen Group Firma yetkilisi Ayhan Akın, sektör hakkında Bursa Haber Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

SAYIN AKIN, MÜŞTERİLERİNİZ NEDEN SİZİ TERCİH EDİYOR?

Öncelikle hoş geldiniz. Bunun pek çok nedeni var. Fakat en önemlisi güvenilir bir şirket oluşumuz profesyonel ekiple çalışmamız ve en önemlisi bakanlıktan onay almış ürünler kullanmamız başlıca etkiler. Ayrıca pandemi süreci boyunca pek çok merdiven altı firma ortaya çıktı. Bizler Hijyen Group olarak referans ticareti yapıyoruz. Öneri üzerine her geçen gün iş yoğunluğumuz artmakta ve bize olan bu güvenden dolayı Bursa halkına teşekkür ederiz. Bizler bu alanın yanı sıra cam temizleme sektöründe ve temizlik sektöründe de Bursa’da güven kazanmış bir firmayız. Ayrıca belirtmek isterim ki, pandemi sürecinde herkesin 15 günde bir dezenfekte uygulaması yaptırması gerekmedir. Bizler kurumsal olarak pek çok firmaya hizmet vermekteyiz ve bu çalışmalar doğrultusunda bize olan güvenle birlikte her geçen gün üzerine koyarak kalitemizi sürdürmeye devam ediyoruz.

FİRMANIZ HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ?

14 yılı aşkın tecrübemiz ile temizlik alanında müşteri odaklı olarak sizlere en iyi şekilde hizmet sunmaktayız. Amacımız en kısa sürede müşteri beklentilerini cevaplamak ve alternatif çözümler sunmaktır.

Misyonumuz: Müşterilerimize hatasız hizmet vermek başta olmak üzere, profesyonel, hızlı ve zamanında hizmet vermek.

Vizyonumuz: Alanında uzman personeli ile teknolojik ve kalite standartlarına uygun malzeme seçimi ile temizlik alanında lider bir firma olmak.

Ücretsiz Keşif: Bursa'nın en hijyenik, hızlı ve kurumsal temizlik firması… Ücretsiz keşif için lütfen bizi arayın. Sektörde sahip olduğu büyük deneyim, en son teknolojik gelişmeleri yakından takip edip, uygulamaya sokan dinamik yapısı ve kendini geliştirmeye açık takım arkadaşları sayesinde sorunlarınıza kalıcı ve pratik çözümler sunar.

İŞ YERİNİZİN TEMİZLİĞİNİ BİZE BIRAKIN

İş yeri temizliği, fabrika, atölye, küçük ve orta ölçekli işletmelerinizin temizliği. İsteğe göre teknik temizlik. Gıda ve tekstil atölyelerinin temizliği. Ofis temizliği. İdari kısım, iç ve dış cephe temizliği. İsteğe göre haftalık veya aylık düzenli aralıklarla temizlik personeli hizmeti veriyoruz. Yol, sigorta ve eğitimi firmamıza aittir. Anlaşamaya göre temizlik malzemesi veya yol masrafları karşılıklı değiştirilebilir. Önceliğimiz iş güvenliği, çalışan personelin hakkını korumak, sosyal güvencesini yapmak. Ucuza temizlik yaptırmak isterken SGK'sız işçi çalıştırmayın. Hem kendinizi hem firmanızı ateşe atmayın. Cam temizleme, yüksekte çalışma gibi iş güvenliği eğitimlerini almış, SGK'sı firmamız tarafından yapılmış kurumsal temizlik elemanı satın alın.

İNŞAAT SONRASI KABA VE İNCE TEMİZLİK HİZMETLERİ

İnşaat sonrası temizlik hizmeti titizlikle yapılmaktadır. İnşaat sonrası kaba temizlik, detay temizliği, makine ile yerlerin temizliği, cam silme, banyo ve wc harçların çıkartılması, asansör temizliği, merdiven ve korkuluk temizliği... İnşaat sonrası ev, inşaat sonrası villa, inşaat sonrası daire, inşaat sonrası site, inşaatı sonrası alışveriş merkezi, inşaat sonrası market temizliği titizlikte yapılmaktadır.

APARTMAN SİTE TEMİZLİĞİ

Mobil ekibimizle apartman ve site temizliği Hijyen Group kalitesinde. Apartman veya site temizliği hizmeti. Tüm sitenin temizliği, koridor merdiven, asansör, depo ve sığınak alanlarının temizliği. Bahçe ve otoparkın temizliği. İsteğe göre, güvenlik elemanı, bahçıvan, kapıcı ve temizlik personeli istihdamı. Ayrıca isterseniz mobil kapıcılık hizmetimizden de faydalanabilirsiniz.

BİZİ ARAYIN:

İhtiyaç duyabileceğiniz tüm temizlik işlemleri ile ilgili,

14 yıllık tecrübemiz ile hizmetinizdeyiz.

7 gün 24 saat

0532 3648516 whatsapp numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

HABER: Özge Işkın – Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.