Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEMİRÖREN GRUP’TAN YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM

ISITMA SEKTÖRÜNDE 35 YILLIK TECRÜBE Demirören Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arif Demirören, sektör ve iş hayatı hakkında Bursa Haber Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2020 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2020 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DEMİRÖREN GRUP’TAN YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM

HABER: Özge Işkın – Erdem Berk

ARİF BEY OKUYUCULARIMIZA KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

“Elbette, öncelikle hoş geldiniz. 1960 yılında Malatya’da dünyaya geldim. Öğrenimimi tamamladıktan sonra Konya, Sivas ve Bursa’da öğretmenlik yaptım. 1989 yılında ısıtma sektörüne giriş yaptım ve halen bu sektörde ülkemiz için çalışmaları devam ettiriyorum. 1997 yılında BARSİAD kurucusu ve başkanı olarak göreve başladım. Daha sonra MHP’de siyasete adım attım. Çeşitli görevlerde bulunduktan sonra halen gönül abisi olarak önce ülkem sonra partim vizyonu ile devam etmekteyim.”

BAŞARILI BİR İŞ ADAMI OLARAK GENÇLERE NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

“Öncelikle bilgi ilk sırada olmalı. Temiz ve doğru bilgiye ulaşmak başlangıç, donanım ve ekip ruhu ile ilerleyip beraber çalışmak başarı getirir. Bunun yanı sıra kararlılık çok önemlidir. Bir arada olabilmeyi sağlamak başarının ta kendisidir. Aileyi bir arada tutan kişi dünyayı yönetir. Bu bakımdan birlik ve beraberlik içinde olarak ekip halinde çalışmak çok değerlidir. Ve ben Türk gençliğinden çok umutluyum, azim ve inançla çok güzel projelere imza atacaklarından eminim.”

YERLİ VE MİLLİ ASFALT ONARIM MAKİNESİ

“Günümüzde asfalt, özellikle kara yollarında olmak zere fabrika sahaları, otoparklar, spor alanları, depo alanları gibi bir ok yerde zemin kaplama malzemesi olarak kullanılmaktadır” diyen Demirören şunları söyledi: “Asfalt kaplama yapılmış koşulları, trafik veya iş alanlarda yol yapım. Çalışmaları, hava kazaları gibi birçok nedenden dolayı asfalt kaplama üzerinde çatlamalar, çökmeler, sökülmeler gibi hasarlar meydana gelebilmektedir. Böyle durumlarda genellikle ilgili belediyelerden veya farklı kurumlardan bu asfalt kaplamanın onarılması için talepte bulunulmaktadır. Petrol fiyatlarının ve dolayısı ile asfalt fiyatlarının her geçen gün artması nedeni ile asfalt bakım ve tamirat işlemlerinde maliyetleri ve prosesleri kolaylaştırıcı yöntem arayışları mecbur hale gelmiştir Bu arayışları kendine görev edinen Demirören A.Ş, ısıtma sektöründeki 35 yıllık tecrübesini milletimizin faydasına kullanma amacıyla, sıfır atık prensibi ile çalışan, asfalt kaplamalarda bozulmuş veya sökülmüş kısımların belirli bir süre ısıtılarak asfaltın yumuşatılmasını ve bu yuma atılan asfaltın istenen biçimde şekillendirilerek yeni asfalt dökülmesine ihtiyaç kalmadan onarılmasını sağlayan, yerli ve milli bir kızılötesi asfalt onarım makinesi imal etmiştir.”

FİBER ISITICILAR DA TAM NOT DEMİRÖREN'E

Başkan Demirören, ayrıca şunları söyledi: “Birçok firmanın tercih ettiği ısı kaynağı olarak tuğla kullanmayan firmamız patentli metal fiber ile düşük yakıt tüketimi sağlayan, rüzgara karşı dayanıklı, en iyi performansı gösteren Radyant fiber ısıtıcılar üretmektedir. Tasarımla başlayan kalite ve farklılık anlayışımızı estetik ve verimlilik ile birleştirerek tüketici beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak yüksek performanslı ürünleri ortaya çıkarmak temel ilkemiz olmuştur. Yapılan çalışmalarda öncelikli hedeflerimiz arasında çevreye zarar vermeyen aksine en iyi faydayı sağlayacak tasarımsal ürünler üretmektir.”

ADRES: Demirkapı Mahallesi Kızlar Caddesi No: 23 Osmangazi - Bursa / TÜRKİYE

TELEFON: 0224 224 47 79 | 0537 397 18 26 | 0543 515 41 37

E-MAİL: info@demirorengrup.com

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.