Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumalıkızık’ta otantik bir mekan Narlı Bahçe kahvaltı evi

Başarılı bir iş kadını olan Nevin Aktaş Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2017 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2017 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumalıkızık’ta otantik bir mekan Narlı Bahçe kahvaltı evi

Doğma büyüme Cumalıkızık’ta yaşayan Nevin Hanım kendi kazalarında açtığı işletmede 5 yıldır misafirlerine hizmet vermekte ve sağlık kuruluşundan emekli olduğu için temizlik konusunda çok hassas olduğu dikkatlerden kaçmayan Nevin Hanım misafir evinin temizliğini kendisinin yaptığını dile getirdi.

TARİHİ DOKUSU BÜYÜLÜYOR

Otantik görüşünü ve tarihi dokusuyla gelenleri büyüleyen Cumalıkızık Köyü bir o kadar otantik olan Narlı Bahçe kahvaltı eviyle sadece Bursalılara değil bütün Türkiye ve dünyanın  muhtelif ülkelerinden gelen turistlere de tarifi yaşama fırsatı veriyor

RECAİ COŞKUN’A TEŞEKKÜRLER!

Yaptığı çalışmalarla Cumalıkızık köyünü UNESCO ya kazandıran Recai Coşkun a teşekkürlerimi borç bilirim diyen Nevin hanım kendisinin kıymeti maalesef bilinmedi.  Ben kendisine bize verdiği katkılardan dolayı minnettarım ifadesini kullandı.

Neden Narlı Bahçeye gitmelisiniz?

Neden sizi tercih ediyorlar sorumuza; Nevin hanım öncelikle bütün ürünlerimiz doğal ve çoğunu biz kendimiz yapıyoruz. Bunun yazısına güler yüz, samimiyet, temizlik ve otantik köy usulü odalarımız var ve bize gelen müşteriler şehrin stresini atıyorlar, kendilerini kısa sürede olsa doğal ve bol oksijenli bir ortamda buluyorlar, isterlerse de 4 odamız ile pansiyon hizmeti veriyoruz. Bu nedenle bizi tercih ediyorlar diye belirtti.

Taze ve Doğal

Ev Yapımı Ürünler / Haftanın her günü

Salça

Reçel

Zeytin

Erişte

Salçalar

Narlı Bahçe salçaları tamamen ev yapımı, katkısız ve doğaldır. Hayranı olacağınız lezzetlerimizi rahatlıkla sevdiklerinizle birlikte tüketebilirsiniz.

Hamur İşi

Narlı Bahçe hamur işleri tamamen ev yapımı, katkısız ve doğaldır. Hayranı olacağınız lezzetlerimizi rahatlıkla sevdiklerinizle birlikte tüketebilirsiniz.

Reçeller

Narlı Bahçe Reçelleri tamamen ev yapımı, katkısız ve doğaldır. Hayranı olacağınız lezzetlerimizi rahatlıkla sevdiklerinizle birlikte tüketebilirsiniz.

Tam 20 çeşit taze ve ev yapımı yöresel lezzetlerden oluşan kahvaltınızı sevdiklerinizle birlikte Narlı Bahçe'de yapabilirsiniz.

Narlı Bahçe Cumalıkızık köyünde tarih ve doğayla iç içe taze ürünleriyle öne çıkan bir kahvaltı evidir.

İletişim:

Ferdağ Sok. No:8

Cumalıkızık Köyü Yıldırım Bursa

Tel : 0224 220 7488

Tel : 0507 950 3411

E-Mail : bilgi@narlibahce.com.tr

www.narlibahce.com.tr

Haber ve Fotoğraf:  Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.