Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CAN ELİ DERNEĞİ CAN OLMAYA DEVAM EDİYOR

Yurt için ve yurt dışında sıra dışı yardım kampanyalarıyla dikkat çeken Can Eli Derneği nice canlara can olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2022 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2022 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CAN ELİ DERNEĞİ CAN OLMAYA DEVAM EDİYOR

HABER: Aysun Şahin Karakuş - Cevdet Yıldız

Yurt için ve yurt dışında sıra dışı yardım kampanyalarıyla dikkat çeken Can Eli Derneği nice canlara can olmaya devam ediyor.

CANELİ DERNEĞİ BAŞKANI HASAN ÇALIŞKAN KİMDİR?

1984 doğumluyum ve evliyim. 2 tane çocuğum var. Turizm sektöründe faaliyet göstermekteyiz. 6 yıldan beri Erzurum Oltu Çayüstü Derneği’ninde de başkanlık yaptım şu anda. Can-Eli Derneğinin başkanıyım. 6 seneden beri Erzurum Federasyonunun Yönetim Kurulu Üyesiyim. Can-Eli Derneği çok özel bir dernek. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıp inanılmaz derecede faaliyet gösteren bir derneğimiz. Can-Eli Derneği olarak amacımız zorda kalan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yardımcı olup bir el uzatmak. En azından bu dünyada hoş bir seda bırakma derdindeyiz. İnsanlara dokunabilmek insanların sıkıntısıyla derdiyle dertlenebilmek bu şekilde faaliyet gösteriyoruz. Ayrıca bu ramazanda Afrika da yetim kardeşlerimize iftar programı düzenleyerek sıradışı bir organizasyona da dernek olarak yapmanın gururunu yaşadık.  Allaha şükürler olsun bize bu şerefli görevleri nasip etti. Can-Eli Derneğinde değişik faaliyetlerimizde var. Örneğin barınma  kumanya ve giysi desteklerimiz var evleri eski ve oturulamaz durumda olan kardeşlerimizin evlerini yenileme desteklerimiz oluyor kısacası dernek olarak sıradışı çalışmalara imza atıyoruz çok şükür.

32 YILLIK BURSA ÇİÇEK TURİZM ACENTASIYIM

Çiçek Turizm 32 yıldan beri hizmet eden ve 30’a yakın şubesi bulunan bir acenta firması. Bizim götürmekle yükümlü olduğumuz ve bizim götüreceğimiz hacılarımız mevcut. Pandemiden önce toplam diyanetin hacılarıyla birlikte 958 kişi hacımız vardı. Sonuçta biz bu işi ticaret için yapıyoruz ama asıl amaç orada yaşlı olan hacılarımızı elinden tutup bir tavaf yaptırmak, gezilere götürüp peygamber efendimiz(a.s)’nin bulunmuş olduğu evinin önünde olup burada doğduğunu göstermek. Bu şekilde hizmet edip insanların kalbine dokunmak bizim en büyük vazifemizdir. Benim yüreği kocaman üyelerim var onlar sahipsiz kalmazlar Allah’ın izniyle. Gençlerimize tek bir şey söylemek istiyorum. Saygı ve sevgiyi bırakmamaları lazım ve çalışkan olmaları lazım.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.