Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı iş adamının 7 yaşında başlayan ticaret serüveni

Otomotivden Gayrimenkule, Güzellik Merkezinden Gıda sektörüne birçok alanda Bursa’da hizmet veren iş adamı Levent Kuyumcu ile Bursa Haber Gazetesi olarak yaptıkları faaliyetler üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2021 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2021 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı iş adamının 7 yaşında başlayan ticaret serüveni

HABER: Cevdet YILDIZ

“Ticarete ne zaman başladınız?” sorusuna 7 yaşında diyerek cevap veren Levent Kuyumcu “Daha çocukken ticari zekaya sahiptim kazı kazanları toptan alır arkadaşlarıma satardım. Onlar kazandıkça ödemelerini alırdım” dedi.

“OĞLUM ANADOLU LİSESİNİ KAZANINCA HAYATIMIZ DEĞİŞTİ”

Mustafa Kemalpaşa doğumlu olan Levent Kuyumcu 14 Yıldır Bursa merkezde ticaret ile uğraşıyor.

“ 2007 yılında oğlunun Bursa Anadolu Lisesini kazanması ile Bursa’ya yerleşen Kuyumcu o günlerini şöyle anlattı.” Bursa’nın küçük bir ilçesi olan Mustafa Kemalpaşa’da sade ve sıradan bir hayat yaşıyorduk. Oğlum Bursa Anadolu Lisesini kazandı ve bizim hayatımız değişti. Yurtta kalmak istemeyince biz de ailecek Bursa’ya yerleştik. Şimdilerde oğlum İstanbul’da hayatını sürdürse de biz Bursa’da yaşamımıza devam ettik ve burada olmaktan mutluyuz.”                                                                        

GÖRÜKLE'NİN YENİ GÖZDESİ DEHA CAFE BİSTRO

Yakın zamanda Görükle’de nezih bir konumda yer alan Deha Cafe ve Bistro’nun açılışını yapan Levent Kuyumcu bu işletmede kahvaltı kahve sıcak yemek tatlı ve dondurma alanında hizmetlerinin yanı sıra Nişan organizasyonları doğum günü organizasyonları ve şirket toplantılarına da ev sahipliği yapıyor.

Zevkli dekorasyonu, güler yüzlü çalışanları ve tadılması gereken lezzetleri ile misafirlerini ağırlayan Deha Cafe ve Bistro, çevre sakinlerinin günlük koşturmanın arasında nefes alabildikleri bir mekan olarak görülüyor.

Levent Kuyumcu pandemi sürecinden en çok etkilenen işletmelerinin burası olduğunu belirterek “Pandemiye rağmen misafirlerimiz eksik olmuyorlar fakat yasakların tamamen kalkmasıyla ancak tam olarak düzene girebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

KUAFÖR VE KOZMETİK SEKTÖRÜNDE İDDİALI

Cafelerin aksine canlılığını koruyan Kuaför ve Kozmetik alanındaki işletmeleri AR&BU Kuaför ile de sektörde bulunan Kuyumcu, İhsaniye mahallesinde bulunan AR&BU kuaförün ümit vadettiğini aktardı.

Kuaförlerinde Ombre, Kesim, Keratin, Kaynak, Boya ve saç bakımı işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Levent Kuyumcu “ Özellikle pandemi koşullarında hijyen ve temizliğimize maksimum özen gösteriyoruz. Müşterilerimiz salonumuzdan mutlu ayrılıyorlar bu da bizim gururumuz oluyor” dedi.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE DE VARIZ  ARAÇ FİYATLARI ARTACAK

Pandemiden etkilenen bir sektörün de Otomotiv olduğunu belirten Kuyumcu, Otomotiv piyasasını değerlendirerek araç fiyatlarının artmasını beklediklerini söyledi. ÖTV geleceği duyumlarını aldıklarını belirten Levent Kuyumcu, “ Biz galerimizde araç satışını kısa süreliğine durdurduk. Şu an daha çok kiralama alanında faaliyet gösteriyoruz. Araç fiyatlarında bir zam gelmesi söz konusu biz de bu durumun netleşmesini bekliyoruz.” Dedi. Bu dönemde yatırımcıların arazi ve konut alımından uzak durduğunu daha çok döviz ve altın alanına yönlendirdiklerini belirterek emlak sektörünün sıkıntıya düşebileceğini aktardı.

ASIL KRİZ PANDEMİDEN SONRA BAŞLAYACAK

Pandemi döneminin ekonomiyi etkilemesinin kaçınılmaz olduğunu belirten Levent Kuyumcu “Bu sürede insanlar borçlarını ödeyemedi bankalar faizleri erteledi fakat pandemi biter bitmez alacaklılar borçluların peşine düşecek. O zaman borcu olanın da erteleyebileceği bir durum kalmayacak fakat ekonomi düzelmediği için bu sürecin zorluğu asıl o zaman başlayacak” dedi.

Bir çok sektörde faaliyette bulunmasının kendisine katkısı olduğunu belirten Kuyumcu, “İş kolumuz çok olduğu için olan olmayanı destekliyor. Bir alanda gerileme varsa diğer alanda ilerleyen o sektöre destek çıkıyor bu sayede ayakta kalıyoruz” dedi.

 İş adamı son olarak yakın zamanda turizm ve sünger  kaukçuk sektörlerin de de  çalışmalarının olacağını belirtti.

 İLETİŞİM                                                                                                                                                              

Dumlupınar mah Tüter cad  idisa kardelen evleri A blok NO 95/A Görükle NİLÜFER /BURSA                                

TEL 0224 450 05 20      

                                                                                                                                         

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.