Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'ya büyük yatırım

Bursa'da et ve et üreten firmalar arasında; ürün ve hizmet kalitesi ile lider firmalardan olan Serdar Ün Et yaptığı yatırımlar ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'ya büyük yatırım

1992 yılında 150 başlık bir kapasite ile Bu sektöre adım attık. 2008 yılında günün değişen şartlarına göre 43 dönüm arazi üzerinde son teknoloji 450 başlık kapasitede bir tesis kurduk. 2020 kapasitemiz 7000 Baş hayvandır.

Büyükbaş Hayvan Üretim Kapasitemiz.:3000 Baş

Küçükbaş Hayvan Üretim Kapasitemiz:3000 Baş

Düve Üretim Kapasitesi:1000 Baş

 

2014 yılında tesis 1000 başlık kapasiteye, 2015 yılında 2000 başlık kapasiteye, 2019 yılında 3000 başlık kapasiteye ulaştı. Diğer taraftan eski çiftliğimiz modernize ederek kuzu besi çiftliğine dönüştürdük. 2013 yılında İSO 22000-2005 belgelerine sahip et işleme ve paketleme tesisimizi faaliyete sokarak sektöre yeni bir soluk getirdik. Çiftliğimizde özenle bestelenen hayvanlarımızı yine kendi tesisimizde en son teknolojiye sahip köfte yapma makinesi sucuk yapma makinesi vakum ve paketleme makineleri ile işleyerek kendi şubelerimizde satışa sunmaktayız hiçbir zaman kaliteden ödün vermeyeceğiz. Bu yatırımla bir çok bireye gelir kapısı sağladık. İki adet perakende firmamız ve toplamda 14 çalışanımız var. Besi ve et bölümünde toplamda 49 çalışanımız var. Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır. Bizler burada bir şeyleri başarmanın gayreti içerisindeyiz. Yöneticisinden çalışanına hepimiz bu başarının birer parçasıyız. 1992 senesinden bu güne kat edilen yolu somut bir şekilde görebiliyoruz.

BURSA'YA BİR SENE YETECEK DEPOLAMA

İşletmemizin kaba yem ihtiyacı olan arpa, buğday, saman, yonca, mısır slajını karşılayıp, ihtiyaç fazlamızı iç piyasada satarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak için 800 dönüm araziyi düzenli olarak ekip biçiyoruz. Bugün herhangi bir kıtlık yaşandığında 1 sene Bursa'yı idare edecek depolamaya sahibiz. Bu kolay elde edilecek bir başarı değil. Bu manada devletten yüzde 25 lik oranda bir destek aldık. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından da manevi anlamda büyük bir destek görmekteyiz.

 

EKONOMİYE CAN VERMEK İSTİYORUZ

Her firma gibi bizimde kurumsal prensiplerimiz var. En başta ülke milliyetçiliği anlayışı ile, ürünlerimizi en kaliteli en temiz ve en iyi hizmet prensibiyle pazara sunmak istiyoruz. Bu sayede ülkemize ekonomik anlamda destek vermek en büyük gayemiz. Bursa'da et ve et üreten firmalar arasında ön sıradayız. Hedefimiz Türkiye'de lider bir firma olmak.

 

Bursa Haber Gazetesi olarak Serdar Ün Et'e başarılarının  devamını diliyoruz.

  Erdem Berk - Özge Işkın

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.