Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİZ DENEDİK SİZE DE TAVSİYE EDERİZ. DONDURMA ÖTESİ LEZZET…

Bir İtalyan harikası olan Cremeria Milano, dondurma severleri Podyum Park'a bekliyor. Henüz bu lezzetin tadına varmadıysanız çok şey kaçırdınız demektir.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2020 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİZ DENEDİK SİZE DE TAVSİYE EDERİZ. DONDURMA ÖTESİ LEZZET…

BU MÜKEMMEL LEZZET İLE NASIL TANIŞTINIZ?

Merhaba ben Aydın Diyaroğlu. Firmamız İtalya Milano kentinin en iyi dondurmacısı olan Cremeria Milano'dur. Üstün lezzet ödüllü bir dondurma firmasıdır.  Üretim merkezi İstanbul Şişli Kağıthane'dir.

AMACIMIZ BURSA'YA EN KALİTELİ HİZMETİ SUNMAK..

Bursa'ya kaliteli bir hizmet sunmak bizim amacımız. İddalı bir firmayız. Firmaya artı değer katan tüm konseptlere ve projelere açığız. Bu tarz girişimler bizleri biz yapan değerlerdir.

SÜTTEN MEYVEYE HERŞEY DOĞAL VE TAZE

Bizi diğerlerinden ayıran özellik, meyveli dondurma çeşitlerindeki aromanın, mevsim meyvelerine göre değişmesi, daima doğru meyveyi olgunluğa ulaştığı doğru zamanda kullanmamızdır. Sütten meyveye, egzotik baharatlardan basit gibi görünen suya kadar her malzeme, maksimum tazelik ve kalite arayışı ve rutin kontrolün ürünü. Bu sebeple, yerel pazarları tanımak ve bilmek, ulaşılabilir malzemeleri belirlemek ve hangilerinin eşsiz el yapımı dondurma tariflerimize uyacağını bulmak işimizin belkemiği.

Çünkü malzemeler mükemmel bir dondurmanın vazgeçilmez unsurlarıdır, ancak bunların nasıl kullanılacağı ve bu büyülü süt, meyve ve buz karışımının nasıl yapılacağı bilinmediğinde, her şey boşa gider.

Göründüğü üzere, her şey kolay. Bizim dondurmamızı yapmak basit; olabildiğince taze malzemeler yeterli.

SANAT ÖĞRETİLMEZ.

Ancak gerçekte hiçbir şekilde kolay değil ve hiçbir şeyde doğaçlama yapılamaz: farklı seçenekler arasından dondurma yapımı için en uygun olan yerel mevsim meyvesini seçmek bir sanattır. Ve sanat öğrenilmez.

Yeni konseptler ile de karşınıza çıkmaya hazırlandığımız bu dönemde, yaz da henüz bitmeden sizleri bu eşsiz lezzetin tadına varmaya davet ediyorum.

Adres:Cumhuriyet, Cumhur Sk. No:24, 16140 Nilüfer/Bursa

HABER: Özge Işkın - Erdem Berk

                                   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.