Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir başarı öyküsü

Bursa'ya ve Türkiye'ye kazandırdığı Furpa Marketler zinciriyle, yerli ve milli anlayış ile adımlarını sağlam bir şekilde atan Fuat Alparlan'ın başarı öyküsü...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2020 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir başarı öyküsü

Fuat Alparslan kimdir? Bu başarı öyküsünü neye borçluyuz?

Furpa marketler zinciri 2012 yılı itibariyle 18. Mağazaya ulaştı. Hedefleri ise Bursa'da mağaza sayısını artırarak ulusal ve en son uluslar arası bir marka olmak. 1977 yılında Ağrı'da doğdu. İlkokulu 60.yıl ilkokulu'nda ortaokulu imam hatip lisesinde, liseyi endüstri meslek lisesinde bitirdi. Üniversteyi ise Londra’da Amerikan Üniversitesi spor yönetmenliği bölümünde okudu. Ortaokul yıllarında sportif faliyetlerle ilgilendi. 1990 yılında aktif boks spor hayatına başladı. Bu süreçte Türkiye Gruplar Şampiyonası ve Türkiye şampiyonalarında musabakalara katıldı. Gösterdiği başarılar neticesinde Türkiye Boks Milli Takımı'na seçildi ve milli sporcu ünvanını aldı. Bu dönemde milli formayla uluslar arası musabakalarda ülkemizi başarıyla temsil etti. 2006 yılında Türkiye Boks Fedarasyonu teknik kurul başkalığına seçildi. Bu görevinde de ülkemizi temsil edecek sporculara hem maddi hem manevi destekte bulundu. Bursa Ticaret Sanayi Odası meclis üyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu iş geliştirme başkan yardımcılığı yapıyor.

HEP DAHA İYİYE, HEP DAHA İLERİYE..

1998 yılında Furpa Yenibağlar Şubesi ile parekende sektörüne adım attı. Kısa zaman içerisinde oluşturduğumu sıcak diyalog ve üstün kaliteli hizmet anlayışı ile tüketicilerin de beğenisini kazandı. Sırası ile Yenibağlar, Millet , Bağlaraltı, Kaplıkaya, İncirli , Panayır Premium, Zümrütevler, Fethiye, Çamlıca, Kestel, Yeşilova, Başaran, Arabayatağı,Ertuğrul, Doburca, Özlüce, Karaman, Emek , Gemlik1, Yunuseli, Etibank ,Küplüpınar, Başaran2, Yeşilova2, Gemlik2, Mudanya, Hipodrom, Gürsu, Güzelyalı, Kestel2, Yeşilyayla, Dikkaldırım, Ortabağlar, Erikli Premium, Göçmen Konutları, Samanlı, Elmasbahçeler, Dikkaldırım2, Musababa, 23 Nisan, Görükle, Emek.58.ci Şube olarak Emek 2 mağazasını açan Furpa zirveyi koruyor.

Furpa Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alparslan, ulusal ekonominin güçlü olması ve ulusal kalkınma için yatırımların devam edeceğini vurguladı…

DURMAK YOK YOLA DEVAM

"Furpa Marketler Zinciri", sizlerle birlikte "Hep daha iyiye, hep daha ileriye !.." gitmeyi kendisine hedef edinmiştir. En önemli misyonu Bursa'yı ve Türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek ve uluslar arası marka olmaktır. Bu alanda da hızla büyümeye devam ediyor… Bursa haber gazetesi olarak sevgili Fuat Alparslan ve FURPA ailesine başarılarının devamını diliyoruz.

Hümeyra Alper - Özge Işkın

                                                                                        

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.