Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

Bursa' ya değer katmış, Vardarlar Turizm Org. Taş. Tekstil Konf. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. işletme sahibi, Karaca HomeTekstil ile Bursa ulusal ekonomiye katkı sağlayan, aynı zaman da eski futbolcu olan Cemal Vardar ile tatlı söyleşimizden....

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2020 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

BURSA AŞIĞI BİR İNSANIM

Ev tekstili ürünlerinin tüketicilerin beğenisine sunulduğu Karaca Home, Bursa'daki ilk mağazasını Çakırhamam'da açmıştı. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Eski Başkanlarından Cemal Vardar'ın sahibi olduğu mağaza geçtiğimiz seneler de Bursa'lıların hizmetine sunulmuştu. Bursa için canla başla çalışan Cemal Vardar'ı yakından tanıyalım.

CEMAL VARDAR KİMDİR?

Göçmen bir ailenin çocuğuyum. 1964 Bursa doğumluyum. Bursa'nın her kademesinde yer almış insanlardan bir tanesiyim. Bursaya ayrı bir sevdam var. Sporcu geçmişimiz dışında esnaf geçmişimiz de var. Kültür Park Göl Çay bahçesinin uzun yıllar işletmesini gerçekleştirdik. Daha sonra futbola adım attım. Minik kategori dahil Bursaspor'un her kademesinde futbol oynadım. Daha sonra Denizlispor ve son olarak tekrar Bursaspor'a dönüş yaptıktan sonra futbol hayatımı sonlandırdım. Ailemin tekstil ile uğraşması beni de bu yöne yönlendirdi.1990 senesinden itibaren tekstil sektöründe önemli bir yere sahibim diyebilirim. Daha çok iç piyasa ile iş yapmakla beraber uzun vadede ihracat yapmak gibi bir hedefimiz var. Ev tekstili üzerine en kaliteli malzeme ile en kaliteli ürünleri ortaya çıkartıp bunu hizmete sunmak en önemli ilkelerimizden biridir. Karaca Home markasının Bursa'daki en büyük operasyonel kısmını ben yönetiyorum. Aynı zamanda farklı firmalarada ürün yapma gayreti içerisindeyiz.

GÜZEL İZLER BIRAKABİLMİŞİM

1997 yılında amatör spor kulüpleri derneği genel sekreterliği ile spor sektöründe yöneticilik hayatım başladı.Daha sonra Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı seçildim. 2009-2015 seneleri arasında dönemin belediye başkanı sayın Recep Altepe ile birlikte Bursa'yı spor alanında yükselttik. Çok büyük eksiklikleri olan bir şehirdi. Bu alanda çok güzel bir yol haritası çizildi ve uygulandı. Bunun için çok mutluyuz. Şuan aktif olarak yer almıyorum fakat Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin onur kurulu üyesiyim. Güzel izler bırakabilmişim demek çok önemli.  Ben bunu başarabildiysem Bursa'ya bir katkım olmuşsa ne mutlu bana.

SOSYAL PROJELERE TAM DESTEK

Böyle şeylerin dillendirilmesi taraftarı olmamakla beraber nacizane bizlerinde destek olduğu projeler var elbet. Bugünlerde başlatılan tablet bağısına destek olmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Pandemiden ötürü evlerinde uygun ders ortamı bulunmayan öğrenciler için başlatılan yardım için Zara Belediyesi'ne 10 adet tablet bağışladım. Eğitime yönelik her projenin arkasında olduğumu belirtmek isterim. Çünkü gelecek nesilleri bugunün çocukları belirleyecek. Bizler tecrübeli ve toplum büyükleri olarak gençlerimizin ellerinden tutmalıyız.

GENÇLERE ÖNERİM ŞUDUR

Yaşadığınız günün kıymetini bilin. Har vurup harman savurmayın. Bugün attığınız adım sizleri ileride çok güzel yerlere de götürebilir altından kalkamayacağınız durumlara da sokabilir. Başarılı olmak istiyorsanız; araştırın, tartışın, cesur olun ve adım atmaktan asla korkmayın. Bursa aşığı bir insan olarak Bursa'nın güzel insanlarına sevgilerimi iletiyorum..


HABER: Özge Işkın - Erdem Berk            

           

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.