Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞARININ ADI: İRFAN KOÇ

Hayatı başarılarla dolu İrfan KOÇ iş hayatında sosyal faaliyetlerde ve STK'lardaki başarılarıyla dikkatleri son günlerde üzerinde topluyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2023 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2023 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAŞARININ ADI: İRFAN KOÇ

HABER: Aysun ŞAHİN KARAKUŞ - Cevdet YILDIZ

         

 İrfan Koç kimdir?                                                                                                                                               

 01 Mart 1970 yılında Kars’ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöğretim eğitimini Sarıkamış’ta yaptı. 1985 yılında ailesiyle İstanbul’a yerleşti ve ticaret hayatına ilk istanbul’da aile şirketini kurarak başladı.1985 yılında Petrol Sektörüne adım atan Koç, 1995 yılında Bursa’da istasyon zincirlerini çoğaltmaya devam etti. 1989 yılından günümüze kadar İstanbul’da üç, Bursa ve ilçelerinde beş Akaryakıt istasyonu kurmuştur. Şu an kurduğu tüm istasyonlarda Genel Müdür vazifesinde çalışmaya devam ediyor.Petrol dünyası, Ticaret Odası ve Spor camiasında birçok plaket alan,Basın ve dergilerde röportajları bulunan Koç, istasyon zincirlerini büyütürken bir taraftan da resmi görevlerde bulundu.İrfan Koç, 2010 yılında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 44.Akaryakıt Komite Başkanlığı Sorumluluğun üstlendi. Petrol camiasındaki sıkıntıları resmi makamlarda çözmek için mücadele verdi.Koç, İş dünyasında hızla ilerlerken bir taraftan dernek, vakıf, BTSO bir taraftanda Bursaspor’da aktif görevlerde bulundu; Bursaspor da şampiyonluk heyecanını Bursa ya yaşatan yönetim kadrosunda yer aldı ve büyük başarılara imza atan Koç, Görev aldığı tüm işlerde başarılı olmayı hedeflemiştir ve başarılı olmuştur.

2006-2007 Bursaspor Alt Yapıdan Sorumlusu Koç, bu dönemde yetiştirdikleri Selcan Yıldırım, Volkan Şen, Serdar Aziz, Eren Albayrak, Muhammet Demir, gibi bir çok isimi Türk futboluna kazandırmıştır. .
Başarıda sınır tanımayan Koç, bu dönemde KAIDEF Genel başkanı olarak bir çok ses getiren etkinliğe imza atarken Bursalı iş adamlarını Belediye Başkanlarını Kars Ardahan Iğdır gezilerine götürerek iki bölge arasında kültürel ve ticari ilişkilerin gelişmesinde öncülük yaparak adete köprü olmuştur.                                                                                                                                       

 İRFAN KOÇ YAKLAŞAN SEÇİMLERDE TÜM SİYASİ PARTİLERİN GÖZDESİ                

Yaklaşan seçimler öncesi tüm siyasi partilerin gündeminde olan İrfan koç Bursa da hem tüm hemşerileri hem de taraflı tarafsız tüm Bursalıların sevgisini saygısını kazanmış bir isim son günlerde isminden sıkça söz ettiren İrfan koç sorulan bir soruya şöyle bir cevap verdi Ben doğduğum ve doyduğum topraklara aşığım Aynı zamanda Ülkeme aşığım bana bir görev düşerse hizmet etme imkanım olursa büyük bir şerefle ülkeme hizmet ederim her şey nasip kısmet takdir ülkemin güzel insanlarına ait dedi.

İRFAN KOÇ  AYNI ZAMANDA BURSASPOR AŞIĞI                                                                                       

Bursa sporla ilgili kendisine bir tv programın da sorulan soruya şu cevabı verdi.Gelenlerin hepsi bir şey vaat ediyor. Bursaspor’da başkanlık herkesin yapabileceği bir şey değil. Bursaspor’da yapılması gereken, şehrin bir araya gelmesi lazım, inanması lazım ve bir ekip oluşması lazım. İş insanları Bursaspor’a para verirler ama paranın nereye gittiğini de bilmesi lazım. Dolayısıyla böyle bir güven şart. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş her türlü katkıyı koyuyor. Tek başına götürüyor ki Büyükşehir Belediye Başkanı’nın tek başına yapabileceği bir iş değil. Şehrin tek takımı, şampiyon olmuş ve şampiyonluk haklarımız var bunlar gidebilir.Hızlı bir şekilde şehrin ileri gelenleri oturup bir ekip oluşturması lazım.Bu işlerin aşılacağını ben düşünüyorum. Bu paralar bu şehir için, metropol sanayi kendi için çok değil.” dedi.     

                                                                                                                                       

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.