Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞARI İÇİN SÖZ VERDİK

İbrahim Ethem Aslantaş Kimdir ? Ben İbrahim Ethem Aslantaş. 1989 Balıkesir doğumluyum. 7 senedir Bursa – Nilüfer’de ikamet ediyorum. Çalışma hayatıma özel sektörde çeşitli işler yaparak başladım.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2021 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2021 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAŞARI İÇİN SÖZ VERDİK

HABER: Cevdet YILDIZ - Özge IŞKIN

İbrahim Ethem Aslantaş Kimdir ?

 Ben İbrahim Ethem Aslantaş. 1989 Balıkesir doğumluyum.                                                                 

7 senedir Bursa – Nilüfer’de ikamet ediyorum.  Çalışma hayatıma özel sektörde çeşitli işler yaparak başladım.                                                                                                                       

Ardından Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nde otobüs şoförlüğü yaptım. Daha sonra bir araç kiralama firmasında müdürlük görevinde bulundum.

Son olarak da Aslantaş Temizlik ve Güvenlik Hizmetleri adı altında kendi şirketimi kurdum. Akabinde de Aslantaş Fuar, Organizasyon, Menajerlik ve Danışmanlık Hizmetleri adlı şirketimizi kurdum. Kuruluşumuzdan bu yana da çok şükür işimizin başındayız ve Bursa halkı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz Son olarak Mustafakemalpaşa Belediyesi ile birlikte yöresel lezzetler şenliği adı altında bir fuarımız oldu. 10 gün süren fuar, 3 Ekim itibariyle de sonlandırıldı. Gayet de güzel bir yöresel lezzetler festivaliydi.

.

ÇOK ÇALIŞKAN BİR BAŞKANIMIZ VAR

 Şunu açıkça belirtmek istiyorum; bizim çok başarılı, çok çalışkan, çok hırslı bir başkanımız var. Başkanımız Kemal Güler liderliğinde yürüdüğümüz için biz her zaman içimizdeki umudu yeşerttik. Hiçbir zaman içimizi karartmadık. Bu sene olmadı ama bir sonraki sene olacak gözüyle baktık. Başarı kendiliğinden gelmiyor. Başarıyı hak etmek lazım. Başarı için mücadele etmek, çaba göstermek lazım. Biz başta Başkanımız Kemal Güler olmak üzere bütün yönetici arkadaşlarımızla bunun bilincinde ve başkanımızın yanındayız.                             

Tabi bende Gençlik ve Spor Hizmetlerinde çalıştığım için şu an BAL Ligi’nde oynayan ve benim dönemimde U16, U17 takımında olan futbolcularımızın İbrahim Abisiydim.

Spor tesisleri konusunda Bursa tek kulüp olduklarını ve yerel yönetimlerin maddi ve manevi anlamda elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Aslantaş, sözlerine şu ifadelerle devam etti; ”Burada aslında yerel yönetimlere çok iş düşüyor. Yerel yönetimlerin burada profesyonel Spor kulüplerine ve sporculara destek verdikleri gibi BAL Ligi’nde oynayan kulüplere de destek vermesi gerekiyor. Ekonomik olmasa bile çam sakızı, çoban armağanı bir destek verilebilir.

 ALTYAPI OLMAZSA OLMAZIMIZ                                                                                          

Zaten biz altyapıdan yetiştirdiğimiz sürece var olacağımıza inanan bir kulübüz. Bizzat yetiştirmediğiniz futbolcuya benim diyemezsiniz. Ama yetiştirdiğiniz futbolcuyu ‘bizim oyuncumuz’ diye benimseyebilirsiniz. Bu, başkanımız önderliğinde çok yapıldı. Başkanımızın altyapıya da çok ciddi emekleri var. Kendisi Bursaspor’un asbaşkanlığını yaptığı ve yeterince profesyonelce baktığı için 20 dakika izleyerek futbolcunun notunu verebilecek bir başkanımız var.

YETİŞTİRMEDİĞİNİZ  FUTBOLCUYA BENİM DİYEMEZSİNİZ

Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki siyasi geçmişinden bahseden ve futboldaki altyapı meselesini, siyasetteki gençlik kollarına benzeten Aslantaş, röportajımızı şu sözlerle noktaladı; ”Siyasette alttan bireyleri yetiştirmediğiniz sürece üst tabakada hep bir boşluk kalır.                               

Futbolda da böyle. Aşağıdan yeni oyuncular yetiştireceksin ki, seni sahada savunabilecek futbolcun olsun. Zaten başkanımız da büyük yaş grubu futbolcu oynatmıyor BAL Ligi’nde. Gençlerle yol yürüyoruz. Kendi kulübümüzden ağırlıklı olmak üzere bizim altyapımızdan yetişen oyuncularla devam ediyoruz. Bunlar bizim için önemli detaylar.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.