Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AY - BAK - SER Derneğinden Merinos Gölpark'ta şehit ve gazi yakınlarına anlamlı etkinlik

'Birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerimizi yürüttüğümüz derneğimizin şehit ve gazi yakınlarına hitaben düzenleyeceği bu etkinlikte herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Ne kadar Muş'u temsil etsekte biz Bursa için çalışıyoruz.' diyen Örnek sözlerine şu şekilde devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2022 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2022 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AY - BAK - SER Derneğinden Merinos Gölpark'ta şehit ve gazi yakınlarına anlamlı etkinlik

HABER: Aysun Şahin Karakuş - Hümeyra Alper

'Birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerimizi yürüttüğümüz derneğimizin şehit ve gazi yakınlarına hitaben düzenleyeceği bu etkinlikte herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız.                                                                                                                                                                       

Ne kadar Muş'u temsil etsekte biz Bursa için çalışıyoruz.' diyen Örnek sözlerine şu şekilde devam etti.

Burhan Örnek kimdir?

Ben Burhan Örnek. Muş doğumluyum. 1985 senesinden beri Bursa'da ikamet ediyorum. Bizde Bursa'nın bir parçasıyız. Bizde Ay-Bak Ser derneği olarak Muş'u temsil ediyoruz. AY-BAK-SER Muş'a bağlı köylerin birleşmesiyle Muş kültürünü yaşatmaktır niyetimiz. Bununla beraber dayanışma etkinliklerimiz,kahvaltı programlarımız,kermeslerimiz, şehit ve gazilerimizi anma programlarımız ile aktif bir şekilde derneğimizi yürütüyoruz.

MERİNOS GÖLPARK'TA ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZİ AĞIRLAYACAĞIZ

Bizler ne kadar Muş kökenli olsakta vatanına milletine bayrağına saygılı ve emanetine sahip çıkan bir dernek olduk. Bu bağlamda daha önce tekrarı olan bu programı Merinos Gölpark'ta tekrar edeceğiz. Bu davete şehit ve gazi yakınları ile beraber kolluk kuvvetleri ve askeri kesimde katılım gösterecektir. Herkesi bu manevi ortama bekliyorum.

DERNEK SAMİMİYET İŞİDİR!

Dernek işi samimiyet ve dürüstlük isteyen bir iştir. Emek olmadan, çaba sarfetmeden bir sonuca ulaşılamaz. Yeri geldi kendi işimden feragat ettim. Bunu yaparkende samimiyet ile yaptım.Bizim gayemiz birlik ve beraberlik içinde kardeşlerimizi bir araya getirmek ve bunu sürdürebilmektir. Bu aynı zamanda bir ekip işidir.

Biz gerek düğün gerek cenaze gerek buna benzer birçok etkinliğimizde birlik beraberlik içerisindeyiz. Çünkü dernek olmak bunu gerektiriyor. Biz üç köyü temsil ediyor olmamıza rağmen bu birliği sağlama konusunda iletişimsel hiç bir problem yaşamıyoruz.

AY-BAK-SER YARDIM KAMPANYASI

Bayrama kadar 1000 çocuk giydirmeyi planladığımız bir kampanyayı yürütüyoruz. Aldığın değil verdiğin senindir sözünden yola çıkarak geliştirdiğimiz bu projeyi yürütmekten  şeref duyuyorum.

Bursa Haber olarak sevgili dernek başkanımıza teşekkür ediyor başarılarının devamlı olmasını diliyorum.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.