Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atom Uluslararası Nakliyat ve Lojistik büyük düşünüyor

Avrupa'nın çeşitli noktalarına karayolu taşımacılık hizmeti veren Atom Uluslararası Nakliyat ve Lojistik Hizmetleri Tic. AŞ. gücüne güç katmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2022 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2022 00:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atom Uluslararası Nakliyat ve Lojistik büyük düşünüyor

HABER: Cevdet Yıldız

2013 kurulan ve faaliyetlerine İzmir'de başlayan yükselen değer Atom Uluslararası Nakliyat ve Lojistik Hizmetleri yeni yatırımlarına Bursa'yı da ekledi. 5.Ofisini açan kuruluş başarılarına yenisini eklemek istiyor.

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Bursa Kıratlı İş merkezi'ndeki görkemli açılışa çok sayı da davetli ve İzmir, İstanbul çalışanları katıldı. Firmanın kurucuları Hasan Kavcı, Onur Okumuş, Aslan Savaşan ve Cem Savaşan özel günde pasta eşliğinde çalışanlarla birlikte kurdele kesti. Etkinlikte konuşan Aslan Savaşan, “Bursa'daki ofisimizin açılışı için buraya sizlerle birlikte 'Atom'un bayrağını dikmeye geldik. Bu projenin mimarları Hasan Kavcı ve Hakan Turgut kardeşimiz ve İzmir ile İstanbul'da çalışan kardeşlerimizin de emeği var. Biz büyük bir aile olduk. Hep beraber bu açılışın bir başka güzellik, Atom ailesi sizlerle daha güzel yerlere gelecek” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.