Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

50.YILI KUTLADILAR

Geçtiğimiz günlerde yarım asırı geride bırakan kooperatif, bu günü kutlama ile taçlandırdı. Gazetemize verdiği demeç ile başarılarla dolu yarım asırı sayın başkan Bahri Şarlı şu sözleri ile ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
50.YILI KUTLADILAR

Şarlı ; Birliğin amacı; ortak kooperatiflerin ortaklarının mamullerini en iyi şartlarla değerlendirmelerine, kredi ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak, çalışmalarını koordine etmek ve müşterek menfaatlerini korumaktır. Bölge Birliğimiz bugün; Bursa, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Yalova İl ve İlçeleri ile Bandırma İlçesinin bağlı olduğu 44 Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile esnaf ve sanatkârlarımıza hizmet etmektedir.

KOOPERATİF'E KALİTE HİZMET BELGESİ

Bölge Birliğimiz, Türkiye'de bir ilke imza atarak, 14 Mart 2002 tarihinde TS EN ISO 9001:2008 Kalite Hizmet Belgesini alarak bağlı Kooperatiflerimize en büyük armağanı vermiştir. Kuruluşundan bugüne  geçmişi olan Bölge Birliğimizde Hasan KAMACI, Ahmet GÖRGÜLÜ, Ali Osman KANTAR Başkan olarak görev yapmışlardır. 07.04.2000 tarihinde Bölge Birliği Başkanlığına seçilen ŞARLI; Halen seçildiği görevlerde Esnaf ve Sanatkarlar ile Teşkilata hizmet vermekte olup, TESKOMB tarafından Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi "Yılın Esnaf Kefalet Kooperatifi" ve ŞARLI'da "Yılın Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı" , seçildi. 05.11. 2012 tarihinde TESKOMB tarafından Antalya'da düzenlenen tüm Kooperatif başkanlarının hazır olduğu toplantıda "Yılın Esnaf Kefalet Kooperatifi" ve "Yılın Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı" ödüllerini Genel Başkan A.Kadir AKGÜL'ün elinden aldı.

SANAT OKULLARINA RAĞBET ARTMALI

Gençler sanat okullarına yönelmeli. Gerçek esnafın değeri anlaşılmalı. Bu tüm Türkiye'nin ufkunu açacak bir adım olur.  

MİLLETÇE BAŞARACAĞIZ

Gündemimizde olan bir virüs var. Biz millet ve devlet olarak yaşanılan tüm olumsuzlukları başarı ile aştık. Bu olumsuzluğunda üstesinden geleceğiz. Kutuplaşmadan ve birlik olarak. Milletçe başaracağız.  Bursa Haber Gazetesi olarak Sayın Bahri Şarlı'y teşekkürlerimizi sunuyoruz.


HABER: ERDEM BERK

             ÖZGE IŞKIN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.