Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuncu gücü!

Yazının Giriş Tarihi: 06.04.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.04.2021 00:02

Maça her iki takımda birbirlerinin oyun kurmasına engel olacak bir anlayışla önde baskıyla başladı. Özellikle ilk 15 dakikası hareketli geçen ilk yarıda Batuhan’la kaçırılan pozisyona Paixao‘nun ustaca ayak içi aslında iki takım arasındaki tek ve en önemli fark, yani oyuncu kalitesinin ispatıydı.

Golden sonra Altay’ın Kappel ile bulduğu pozisyon dışında rakibine fırsat vermeyen Bursaspor son pas tercihlerini doğru kullansa öne geçtiği gol ile kapanmayan Altay’a karşı daha net pozisyonlar üretebilirdi. Dönem dönem top Altay’ın ayağında olsa da 45 dakika boyunca her iki takımda birbirlerine üstünlük sağlayamadılar böyle olunca ‘OYUN GÜCÜNDEN ÖNCE OYUNCU GÜCÜ‘nün skoru belirlediği bir sonuç çıktı ortaya.

0-1 Altay üstünlüğü ile sona eren ilk yarı sonunda kadro yapısı itibarı ile oyun şeklinde bir değişiklik beklemediğim Altay beni yanıltmadı. Buna karşılık Bursaspor’dan oyunu biraz daha 2. bölgede sıkıştırıp her zamanki çabuk oyun şekline dönüş tahmin ederken ilk yarının devamı bir oyuna tanık olunca maçın bitiş düdüğüne kadar genç Timsahların iştahla topun peşinden koşmasına şahit olduk. 87. dakikada Altay’ın yaptığı üç değişiklik maçın tüm özetiydi.

Çıkanlar: Paixao/Regattin/Thiam.

Girenler: Deniz/Zeki/Mossoro.

Altay’ın oyuncu kalitesi oyunu belki de beklediğinden daha kolay bir hale getirdi ama Bursaspor’un oyun anlayışı sanki Osman Özköylü’nün ekmeğine yağ sürdü. Bu galibiyetle Altay ilk iki iddiasını devam ettirirken Genç Timsahlar bir çok olumsuzluğa rağmen gösterdikleri harika mücadele ile sezona havlu attılar. Bu maçla aklımızda kalması gereken şu: Şampiyonluk için OYUN GÜCÜNE İHTİYAÇ VAR ANCAK BUNU SKORA OYUNCU GÜCÜ ÇEVİRİR.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.