Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazili judocuların madalya coşkusu

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcuları, Okullar Arası Gençler Judo Grup Müsabakaları’ndan 4 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalya ile döndü.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2022 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2022 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazili judocuların madalya coşkusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Balıkesir’de düzenlenen Okullar Arası Gençler Judo Grup Müsabakaları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Toplam 315 sporcunun boy gösterdiği turnuvada Osmangazi Belediyespor’un başarılı judocuları göz doldurdu.

Kendi sıkletlerinde ter döken Osmangazili yıldızlardan Harun Temel, İlhan İlham, Caner Çetin birincilik, Eren Acar, İbrahim Yıldırım, Hüseyin Doktur ile Yunus Efe İlhan ikincilik, Recep Turhan, Ahmet Can Korkusuz, Berşan Yüksel Cerrah ise üçüncülük kürsüsüne çıktı. Bunun yanı sıra bayanlar kategorisinde Berfin Nur Karataş birincilik, Kardelen Canan Zorlu ikincilik, Şirvan Fidan ve Kadriye Çakır da üçüncülük başarısı elde etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yakaladıkları dereceler ile Mart ayında Kırıkkale’de yapılacak Türkiye finallerinde Bursa’yı temsil etmeye hak kazanan genç sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.