Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dündar, öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk yarısının sona ermesi nedeniyle Bursa TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine karnelerini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2022 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2022 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Dündar, öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldu

Başkan Dündar, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Bugün almış olduğunuz eğitim, geleceğinizin şekillenmesi adına atılmış bir temeldir. Bu temeli sağlam atarsanız, geleceğimiz çok daha güzel olur. Bunun için, derslerinizi aksatmadan çalışın” diye konuştu.

BTSO Eğitim Vadisi’ndeki TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin karne heyecanına ortak olan Başkan Dündar, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ile birlikte ilk olarak öğretmenler odasını ziyaret etti. Sınıfları gezerek çocuklarla sohbet eden Dündar, daha sonra okulun konferans salonunda öğrencilere karnelerini verdi.

“Şimdiki İmkânlar Çok İyi”

Karne töreninde bir konuşma yapan Başkan Mustafa Dündar, kendi öğrencilik hatıralarını anlatırken bir yandan eğitim, bir yandan da okul inşaatlarının devam ettiği dönemden, bugün modern okullarda çağdaş eğitim dönemine geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Dündar, “Bizim dönemimizde okulda kaloriferlerimiz bazen yanar bazen yanmazdı. Bugün ise okullarımızda böyle şeyler yaşanmıyor çok şükür. İçinde bulunduğumuz okul da, her şeyiyle dört dörtlük güzel bir okulumuz. Sahip olduğunuz bu imkânların kıymetini bilip, derslerinize çok daha iyi çalışmalısınız. Öğretmenlerimiz de, en iyi eğitimi almanız için büyük bir gayret gösteriyor. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Burada aldığınız eğitim, geleceğinizin şekillenmesi adına atılmış birer temeldir. Bu temeli sağlam atarsak, geleceğimiz çok daha güzel olur” diye konuştu.  

Osmangazi’de 260 okul, 180 bin öğrenci bulunduğunu, Osmangazi Belediyesi olarak ilçedeki okulların tamamına yakınında çevre düzenlemesi, boya ve tadilat, ek derslik ve spor alanları gibi pek çok alanda hizmet götürdüklerini söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Her okulumuza bir şeyler yapıyoruz. Sizlerin daha iyi eğitim almanız için bütçemizden okullarımıza ciddi kaynak ayırıyoruz. Belediye olarak ilçemize 2 anaokulu, iki tane de ortaokul ve lise inşa ettik. Bunlardan birisi, bir proje okulu olan ve dünyanın 80 ülkesinden öğrencinin eğitim gördüğü Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi. İki dönemdir mezun veren okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin tamamı üniversiteyi kazandı. Son derece başarılı bir okul. Sizlerin eğitim gördüğü okul da bir proje okulu. Dolayısıyla sizlerin de hedefi, tamamınızın üniversiteyi kazanmak olmalı. Bizler de sizlerin başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Hepinize başarılar diliyorum. Şimdi kısa bir tatil zamanı. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Başkan Dündar’a Hizmet Teşekkürü

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer de okullara yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Mustafa Dündar’a teşekkür ederek, “Sevgili çocuklar, başarılı bir yarı yılı geride bıraktınız. Maskelerle eğitim zordu, bunu biliyoruz. Şimdi kısa bir tatili hak ettiniz. Aynı heyecan ve başarılı bir ikinci dönem dileğiyle, hepinize iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

Bursa TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ertuğrul Şengül de, okula çevre düzenlemesi ve basket sahası kazandıran Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bir tablo hediye etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.