Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödünç’ün saha çalışmaları…

Yazının Giriş Tarihi: 04.09.2020 00:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.09.2020 00:07

AK Parti Bursa Milletvekili ve aynı zamanda Yüksek İnşaat Mühendisi Atilla Ödünç, meclisin tatile girmesiyle beraber seçim bölgesi Bursa’da saha çalışmalarına hız vererek ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Bursa’da aktif bir siyaset hayatı olan Ödünç, Ak Parti Gençlik Kolları’ndan geliyor  ve yine meclis üyeliği yapan bir isim.

Bunların verdiği bir tecrübe var. Bunun yanında  genç, heyecanlı ve dinamik duruşuyla da takdir toplamaya devam ediyor.

Bursa’daki çalışmalarında kendi partisi dışındaki partileri de ziyaret ediyor, çalışmalarını dinliyor, bu kadim şehir için birlikte hareket etmenin gerekliliğine dikkat çekiyor.

Bursa'yı doğudan batıya, güneyden kuzeye ilçeler bazında gezen Milletvekili Ödünç,  ilçe teşkilatları ve kamu kurumu yöneticileriyle bir araya gelerek ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götürmek için çaba sarf eden bir vekil diyebiliriz.

Eylül ayının ilk günlerini yaşadığımız bu günlerde gündemin ana konularını yakından takip eden Ödünç, adli yılın başlaması nedeniyle de Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Şahin’i ve Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen’i de ziyaret ederek ilgili kurumlarla alakalı bilgi alışverişinde bulundu.

Genel itibariyle baktığımızda bu tür görüşmelerin, şehir yöneticiliği ve siyaseti açısından önemli bir boyutu olduğunu biliyoruz. Siyasetin ve kurumların birlikte hareket edilmesi yönetimin işleyiş bakımından güç kattığını sorunların çözümüne hızlı bir katkı sunduğunu görüyoruz.

Biz de basın mensubu olarak tüm platformlarda kendisini yakından takip ediyoruz.

Kendisini çeşitli zamanlarda programlarımıza konuk aldık, sorular sorduk, bazen de dışarıda ayak üstü sohbetler gerçekleştirdik.

Bursa’ya hizmetin ortak akıl ve diyalogla çözüme kavuşacağını her seferinde dile getiren Ödünç, bu anlayışla şehrin tüm dinamikleriyle de temaslarını sürdürüyor.

Kendisiyle alakalı bir analiz yaptığımızda Ödünç’ün bir vekil olarak kentin her bölgesine giden, her konusuyla ilgilenen ve aynı zamanda her kesimle görüşen bir vekil portresi çiziyor. Bu yaklaşımı da kendisine ve siyasi yaşamına artı değer katıyor.

Olması  gereken de budur bence…

Bursalı vekil,  güzel kadim şehre, üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışırken, Bursa’ya katma bir değer katmak için de heyecanını, bilgisini ve emeğini ortaya koyduğu da gözden kaçmayan bir başka gerçek.

Sadece Bursa’da değil, Ankara’da da renkli bir imajı var.

Şehrimizdeki saha çalışmalarıyla yetinmeyen Ödünç, aynı zamanda Bursa’da TBMM’de de önemli görevleri var. Dışişleri Komisyonu Üyesi olan Ödünç’ün bir başka görevi ise, Türkiye-Zambiya Dostluk Grubu Başkanlığı görevi bulunuyor.

Bu bağlamda değerlendirdiğimizde yoğun bir tempoyla görevini sürdüren vekil Ödünç, hem genelde hem de Bursa özelinde  yoğun çalışan bir siyasetçi.

Yaklaşık 18 yıldır siyasetin içinde olan Ödünç, spor dalıyla da ilgilenen bir vekil.

Sporun bir çok dalına ilgi duyduğunu öğrendiğimiz vekilin TBMM’deki çalışma ofisinde haftada iki günü boksa ayırdığını öğrendik. Boks başta olmak üzere, futbol, tenis, okçuluk ve yüzme gibi sporları hayatından eksik etmeyen vekil, bu nedenle  ilgilendiği spor dallarına ait malzemeleri Meclis'teki odasında bulundurarak renkli ve görselliği öne çıkaran bir mekan duruma getirmiş diyebiliriz.

Bu yazımızda kendisiyle alakalı gözlemlediğimiz çalışmalarını, planlarını ve hedeflerini kaleme almaya çalıştık.

Kentimizde ve başkentte genç, dinamik, heyecanlı ve çalışkan bir vekil imajının sürdürülmesi dileğiyle bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.