Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nefes aldık!..

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2021 09:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 09:37

Uzun bir aradan sonra gelen galibiyet derinden bir oh çekmemize de vesile oldu. Bütün Bursa’nın derin bir nefes aldığından neredeyse eminim ama kanıtlayamam. Camianın üzerinden gitmek bilmeyen kara bulutlar ve sorunlar yumağı olduğu yerde dursa da, uzun bir aranın ardından gelen galibiyet, var olan sıkıntıları halının altına süpürülmesine neden oldu. Oynanan futbol, şampiyona yakışan türden elbette değildi, önemli olan futbol değil sepete eklenen 3 puandı.

Bursaspor düşme hattında. Kim inanırdı ki, Anadolu da şampiyonluğuyla devrim yapan, o takımın bu durumlara düşeceğine. Lig başından bu yana ilk galibiyet. Kan kaybeden Bursaspor’da alınan galibiyet adeta turnike etkisi yarattı. Kan akışı durdu. Milli araya kadar Bursaspor’un geriye 3 maçı kaldı. Zalazar, Bruno ve İsmail Yüksek’in golleriyle kazanılan 3 puan, özlenen galibiyetler serisinin de fitilini ateşler. O özlenen Bursaspor’a yeniden kavuşuruz, timsah rotasını dipten zirveye çevirir. Bu ligdeki misafirlik sona erer ve Bursaspor artık ait olduğu yerine evine Süper Lige bir an önce geri döner. Bu dönüş Teknik Direktör, Özcan Bizati ile tamamlanır mı onu bilemem, ama Bizati Bursaspor’u Süper Lig potasına sokarsa kendi kariyeri açısından büyük bir başarıya imza atmış olur. Nice galibiyet serilerine. Bursaspor’un ve Bursa camiasının buna çok ihtiyacı var.

Kim ne derse desin gram sevemedim şu stadı. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Stadın zeminini de herkes gördü sanırım. Sahanın rezilliğine söyleyecek söz bulamıyorum. Resmen çamur deryası olmuş.  Allah korudu da hiçbir futbolcu sakatlanmadı. Bu sahada futbol oynanması bile mucize. Bir an önce müdahale edilmeli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.