Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa’nın Özrü!

Yazının Giriş Tarihi: 06.03.2021 00:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.03.2021 00:46

5 günlük süreç içinde oynanan Menemen ve Akhisar maçlarının içinde ya da sonrasında dikkatimizi çeken bazı ayrıntılara değinmek yoğun gündem nedeniyle bugüne kısmet oldu...

Bursa’daki Menemen yenilgisi sonrası kameraların karşısına geçen Mustafa Er camiadan özür dilerken son derece üzgün olduğunu dile getirdi. Belli ki kaybetmenin sorumlusu olarak kendini görmüş, mahcubiyet duymuş.

Lafı uzatmadan kestirmeden söyleyeyim...

Boşuna kendini üzme hocam.

Türk futbolunda şampiyonluk ayrıcalığı yaşamış o dönemde '5 Büyük' statüsüne girmiş bir kulübü sıra takımı haline getirdikleri için asıl özür dilemesi gerekenler, bizim mahalledeki Nalbantoğlu fırının önünde ramazandaki gibi pide kuyruğuna girseler, son sıraya seni koyar bu camia...
Sen de biliyorsun ki; Bursaspor’a futbol elbisesini her terzi dikemez, her terzi yakıştıramaz. Artık herkesin gördüğü üzere yıllardır olduğu gibi bu sezonda Bursaspor’un üstündeki futbol elbisesi feci sırıtıyor, berbat duruyor, aşırı rahatsız ediyor.

Böyle durumlarda çare terziyi değiştirmektir ama değiştiremediler, değiştiremezlerde...

Çünkü sana verilen kumaşın bir zamanların dünyaca ünlü Merinos ya da İpekiş fabrikalarından çıkmadığını onlarda biliyor.

Şu gerçeği paylaşalım mı? 'Bursaspor sevda değil, çıkar kapısıdır artık.' Bu zihniyet yüreği yanan taraftarları 'müşteri' diye tanımlayabilmekte ve bilmediği, yaşamadığı duygulardan devasa bir camianın da bi haber olduğunu zannetmektedir. Felakete gidiş de bu noktada başladı zaten.

Bir çift sözümüz de Burak Kapacak’a...

Akhisar maçında attığın gol sonrası kameralara koşup parmağınla ‘SUS’ işareti yaptın...

Kime ya da kimlere mesaj verdin, neden verdin bilemiyorum... 

Bak güzel kardeşim; 20’ye yakın yılını televizyon içinde kameralar önünde geçirmiş biri olarak ben şunu biliyorum...

Naklen yayınlarda sıkça rastladığımız bu işaretin futbolun jargon dilinde ‘Sesinizi kesin beni eleştirmeyin’ anlamına geldiği bilinir. 

Asla unutulmasın ki; bu dünyada hiç eleştirilmeden yaşamak, sadece ölülerin ve delilerin ayrıcalığıdır... O zaman aynı hatada ısrar edenleri hiç acımadan eleştirmeye herkesin hakkı vardır.

Bak güzel kardeşim; bir büyüğün olarak sana naçizane bir tavsiyede bulunmaya hakkım olduğunu sanıyorum...

Ayakların topla barışık ama anladığım kadarıyla son zamanlarda aklın bir hayli karışık. Oyununda hareket var, bereket yok!.

Hem top ayağında, hem canım cennette olmaz.
Adam eksiltmek, rakip ile kale arasına, rakiple top arasına girmek gibi ender bulunan marifetlerin var, sergilemiyorsun.

Bu bir nimet, kıymetini bilmiyorsun… 

Kendine de Bursaspor’a da daha fazla yazık etme...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.