Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhteşem dönüş!

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2021 00:02

Bursaspor bir döndü pir döndü..

Ligin ilk 4 haftasında 3 puanı bir arada göremeyen, kalesini gole kapatamayan ve silik bir futbol ortaya koyan yeşil beyazlı ekip, ligin güçlü takımlarından Yılport Samsunspor karşısında adeta gol şov yaptı ve lige müthiş bir geri dönüş yaptı.

Maçın başında Luka Capan’a çarpan topun ağlara gitmesiyle yeşil beyazlı taraftarlara ‘yine mi yenilgi gelecek’ dedirten Timsahlar, sergilediği nefis futbol ve baskılı oyunuyla tribünleri mest etti.

Savunma yenilen bu golün ardından rakibe başka önemli bir fırsat vermezken, orta sahada genç İsmail Yüksek hem enerjisi hem de nefis futbolu ile gerçekten ‘ oynadı. Penaltıyı yaptırdı, Bruno’nun golünde asist yaptı, takımını atağa kaldırdı, rakip ataklarında top arası yaparak tehlikeleri önledi, daha ne yapsın..

Yine orta sahada Acolatse sağ kanatta rakiplerinin adeta başını döndürdü. Golü çok istedi, aradı ancak bu çok istemesi zaman zaman kendisini tercih hatalarına zorladı. BB Erzurum maçında penaltı kaçıran ve Eyüp maçında ıslıklanan Kaptan Emirhan ise dün tribünlerle adeta barıştı. Onların isteği ile penaltıda topun başına geç ti ve bu kez golü yaptı. Bruno attğı golle taraflı tarafsız herkese şapka çıkarttırdı. Matavz ise kendisine kanatlardan fazla orta gelmeyince kendisini gösteremedi. Hem Acoletse hem de Ofosu’nun kanatlardan topu getirip içeri kat ederek şut atması nedeniyle Matavz oyunda silik kaldı diyebiliriz. Böylesine önemli bir golcüyü iyi kullanabilmek için kanatlardan gelecek topların bu oyuncu ile buluşturulması gerekiyor.

Emirhan’ın kırmızı kart görmesi büyük bir şanssızlıktı ancakburada Fatih tekke’nin oyuna hamle yapması ve Namik Alaskarov ile Batuhan’ın alması dengeleri yine değiştirdi. Namik nasıl bir 10 numara olduğunu yaptığı iki asistle gösterdi. Birinde Batuhan’a diğerinde de Kerem’e ‘alda at’ dedi ve onlarda bu ikramı iyi değerlendirerek Timsah’ı farka taşıdılar.

Sonuç olarak Timsah böylesine önemli bir maçta lige müthiş bir geri dönüş yaptı. Şimdi kenetlenme, birlik olma ve hedefe koşma zamanı.

Bu arada tribünlerde dün akşam muhteşemdi. Alınan 3 puanın baş mimarı oldular. Bu destek, bu kenetlenme Süper Lig yolunu Bursaspor’a mutlaka açacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.