Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moral motivasyon!

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2019 00:00

Bursaspor, son 4 maça moralsiz giriyor.

Tehlikeyi yakından hisseden takımlar arasında moral motivasyonu en kötü takım yeşil beyazlılar.

Göztepe aldığı lider M.Başakşehir karşısında deplasmanda aldığı galibiyetle büyük bir moral kazandı, Özgüveni yerine geldi. Üstelik kendi saha avantajı da var. BB Erzurum üst üste aldığı galibiyet ve puanlarla geriden gelip atağa geçerek moral motivasyonu üst seviyeye taşıyan takım oldu. Aksiharspor’da kaybedilen puanların ardından Bursaspor deplasmanından puan çıkartarak o da morali motivasyonunu dip yapmaktan kurtardı.

Tüm bu rakiplerin durumuna baktığımızda moral motivasyonu e kötü olan takım Bursaspor. Bu nasıl ortadan kaldırılır, ne yapmak gerekir bu da belli. Takıma sahip çıkılmalı, oyuncuların moral motivasyonunu yükseltmek için çeşitli aktiviteler düzenlenebilir. Taraftarlar Özlüce’yi ziyaret eder, oyuncularla bir araya gelir, moral verebilir. Dış dünya ile ilişiği kesmek, içine kapanmak kesinlikle çözüm olmaz.

Şimdi önümüze baktığımızda 4 maç ve üçü deplasmanda. Bu tabloya baktığımızda insanın içi kararıyor. Ancak rakiplere baktığımızda ikisi direk rakibimiz. Tıpkı geçtiğimiz haftaki Akhisar gibi. O yüzden önümüzdeki iki maç çok ama çok önemli. İki deplasman maçından çıkarılacak 4 puan Timsah’ı hayatta tutar. Bursa’ya moralli, avantajlı dönmesini sağlar. Bu iki maçtan alınacak 4 puan iki hafta sonra Göztepe karşısına dirençli çıkmayı sağlar. Göztepe maçının tam bir final olmasını sağlar. Böyle bir ortam olursa da tribünlerin tamamen dolu olduğu bir maçta yeşil beyazlı ekibin maça 1-0 önde başlayacağını da hepimiz biliyoruz. O yüzden Erzurum ve Antalyaspor maçları yeşil beyazlı ekip için hayati önem taşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.