Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener ve Selçuk Türkoğlu

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2022 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2022 00:04

Perşembe akşamı Merinos fuar alanın da, İYİ PARTİ il başkanlığının düzenlediği iftara katıldık.Yıllarca Demokrat parti (DYP) de birlikte siyaset yaptığımız Hilmi Bulan, Süleyman Güzey, İhsan Gencal ve 20 kişilik arkadaş grubu ile katıldığımız iftar 4-5 bin kişinin iştirakı ile gayet güzel geçti. Siyasi parti iftarlarını geleneksel hale getiren kişi ise DYP nin efsane il başkanı Eski Savunma ve Eğitim bakanı Turhan Tayan'dır. Gerçek bir taban siyasetçisi olan Turhan Tayan'ın hakkını verip kendisine de selamlarımızı gönderiyoruz.

Selçuk Türkoğlu il başkanlığında İYİ PARTİ başından beri iddia ettiğimiz gibi ivme kazanmaya devam ediyor. Sendika şube başkanlığı dönemin den itibaren tanıdığımız Türkoğlu giydiği formayı terletip hakkını verenlerden. Siyaset sahnesinde hatta her alan da olması gereken lider ve yönetici modeli de böyle olmalı, özellikle kuralcı memur ve bürokrat zihniyetin de olan kişiler göreve geldiklerin de, hem halktan kopuk, hem ulaşılmaz, hem de ukala olurlar. Bu sebeple Selçuk Türkoğlu gibi kişiliklere destek verilmelidir. Böyle konularda merhum şairimiz Abdürrahim Karakoç şiiri gelir aklıma ve Bedirhan Gökçe yorumu ile başka bir boyuta geçersiniz.

İSYANLI SÜKUT

Gitmişti makama arz-ı hal için,

'Bey' dedi, yutkundu, eğdi başını.

Bir azar yedi ki oldu o biçim...

'Şey' dedi, yutkundu, eğdi başını.

Kapıdan dört büklüm çıktı dışarı,

Gözler çakmak çakmak, benzi sapsarı...

Bir baktı konağa alttan yukarı,

'Vay' dedi, yutkundu, eğdi başını.

Çekti ayakları kahveye vardı,

Açtı tabakasın, sigara sardı.

Daldı.. neden sonra garsonu gördü,

'Çay' dedi, yutkundu, eğdi başını.

İçmedi, masada unuttu çayı;

Kalktı ki garsona vere parayı,

Uzattı çakmağı ve sigarayı,

'Say' dedi, yutkundu, eğdi başını.

Döndü, gözlerinde bulgur bulgur yaş,

Sandım can evime döktüler ateş.

Sordum: 'memleketin neresi gardaş?

''Köy' dedi, yutkundu, eğdi başını.

Yürüdü, kör-topal çıktı şehirden,

Ağzına küfürler doldu zehirden;

Salladı dilini... vazgeçti birden,

'Oy' dedi, yutkundu, eğdi başını.

(Abdürrahim Karakoç)

Genel başkan Meral Akşener ülkenin her köşesine koşuyor, il, ilçe, köy, mahalle ayırmadan. Her geçen gün temposunu yükselterek halkın teveccühünü kazanıyor. Üstelik geçtiğimiz günlerde Genel merkez de görev değişiklikleri pozitif bir enerjiye dönüştü diyebiliriz. Yıllardır Merkez sağ boşluğunu doldurup, ülkenin en zengin alanına oturma sinyallerini yaymış oldu. Bu boşluk şehrin en güzel yerinde yirmi yıldır atıl bir arazi gibi duruyordu. An itibarı ile Meral Akşener araziyi temizleyip, fidanlar dikmeye başladı. Ayrıca Meral hanım üstte vurguladığımız şiirde ki gibi hiç kimseyi ötekileştirmeden sabırla dinleyip, bir Ana şefkati ile tane, tane cevap vermesi milletin özlediği diyalog biçimidir.

Meral Akşener'in 2017 yılın da Bursa Kervansaray dan başlayan İYİ PARTİ yolculuğuna biz de büyük destek vermiştik, ilk toplantısının Türkiye'ye mesaj olacağını çok iyi bildiğimiz için bütün çevremizi toplantıya davet etmiş ve etkinliği düzenleyen Hasan Toktaş ile Yüksel Yılmaz'a da destek vermiştik.

Ardından Yalova, Elektriklerin kestirildigi Çanakkale, Sakarya, Eskişehir, İzmir ve kuruluş Ankara toplantılarının tamamına katılmıştık.

Türkiyede ve Bursa'da İYİ PARTİ oyunu arttırarak seçim sürecine girecek ve bana göre seçimlerde oyunu en çok arttıracak parti olarak bu döneme damga vuracaktır. Normal şartlarda secimlere13 ay var. Meral Akşener halka dokundukça oyunu arttıracaktır. "Milletin adamı" sloganı ile yıllarca prim yapan Erdoğan artık millet ten çok kopuk ve ulaşılmaz, gittiği yerlerde yaklaşık 50 araç ve koruma çemberinden dolayıda yanına kimse yaklaştırılmıyor, buna Ak partililer de dahildir.

İftar akşamına dönersek bir çok eski dostla karşılaşıp hasret giderdik, ayak üstü fikir alışverişin de bulunduk, gözlemlerimiz İYİ PARTİ kırsaldan da oy alacak diyor bize. Bir çok köylü eski DP-DYP seçmeni gördük, daha çok onlar yanımıza gelip bizlerle sohbet ettiler. Kimi İYİ PARTİ ye geçtiğini kimi ise geçmediği halde seçimlerde İYİ PARTİ ye oy vereceğini ve verdirecegini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.