Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menemene Soğan Olduk

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 00:00

Biz bu hafta Menemen deplasmanından 3 puan alırız diye hesaplarken, menemene soğan olduk iyi mi? Nerden baksan rezillik. Takımda iyi gitmeyen nedir anlayabilmiş olan beri gelsin. Ligin sonundaki takımlara cansuyu olma geleneğimize kaldığımız yerden yine devam ettik. Bu kez de Menemenspor, Bursaspor'u yenerek ilk galibiyetine ulaştı.

Takım, her alanda tel tel döküldü. Kenarda oyunu okuyamayan ve müdahale etmekte geç kalan Mustafa Er klasiği vardı yine. Cüneyt Köz, maç  boyunca öyle hatalar yaptı ki Mustafa hoca 90. dakika da değiştirerek(!) gerekeni yaptı.

Yolunda gitmeyen ne var diye merak etmiyor değilim. Ama bize yansıtılana bakarsak her şey mükemmel. Geçen hafta dedik ki "gençler maşallah" dedirtti. Hiç defansa koyacağın genç isim yok mu Mustafa hoca?

Maçı bireysel hatalardan dolayı kaybettiğimiz açıklamasını kabul etmiyorum bu arada. Maç skorunu bireysel hata olarak geçiştiremezsiniz. Sadece futbolcuyu suçlayarak olmaz bu işler. Eleştiri aynasına siz de bakacaksınız. Doğru olanı yapacaksınız. Bu kaybedilen 3 puan size yazar.  İleride inşallah aramayız.

Ne diyelim. Allah üzerimize sabır yağdırsın. Zira Süper Lig yolculuğunda buna çok ihtiyacımız olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.