Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maskeli yaşam ve Test kiti

Yazının Giriş Tarihi: 20.09.2020 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.09.2020 00:02

Dünyada 2019 yılı sonunda Çin'de başlayan ve hızla devam eden  Pandemi Covid 19 virisünden bütün Dünya ülkeleri etkilendi ve etkilenmeyede devam ediyor.

Pandeminin başladığı günden itibaren hepimizin yaşantısı değişti ve bazı uyulması gereken kurallar konuldu.

Bu kurallara ne kadar uyulup uyulmadı hergün Sağlık bakanımızın açıkladığı veriler ile anlayabiliyoruz.

Özellikle toplu taşıma,Toplantılar,Düğün Nişan,Asker uğurlama,Cafe’ler,Tatil bölgeleri  vs. ve bunlar gibi örnekleri uzun uzun yazarak devam edebiliriz.

İlk aylarda artan vaka sayılarını şuanda geçmiş bulunmaktayız ve en yakınımızdan birini kaybetmedende akıllanmayacağız gibi geliyor banada.

En basit önlem olarak Maske-Mesafe-Temizlik bu üç kurala  tam manası ile riayet etmiyoruz anlaşılan.

Benim burada en çok üzüldüğüm  çok değerli Sağlık bakanımız ve çok değerli sağlık çalışanlarımız gece gündüz aile’lerini ve kendi hayatlarını hiçe sayarak hiç durmadan emek sarfedip pandemi sürecini en doğu bir şekilde sürdürüp , binlerce hastayı tedavi edip evlerine iyileşmiş sağlam olarak gönderiyorlar.

Devam eden Pandemi sürecinde gözlemlediğimiz kadarı ile Allah’a çok şükür yinede  başta sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık bakanımız Fahrettin Koca  ve tüm Sağlık çalışanlarımızın gayretli özverili çabaları ile  çalışmalarını 7/24 aralıksız kesintisiz devam etmesi sonucunda  Dünya’ya baktığımızda bir çok ülkeden şuan çok çok daha iyi durumdayız çok şükür.

Hazine ve Maliye Bakan Albayrak: Pandemiden en az etkilenecek üçüncü ülke Türkiye

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "OECD tahminlerine göre Çin ve Güney Kore'den sonra pandemiden 'en az etkilenecek' 3. ülke Türkiye" dedi.

OECD tahminlerine göre Çin ve Güney Kore'den sonra pandemiden 'en az etkilenecek' 3. ülke Türkiye’dir.

Güçlü ekonomimiz sayesinde bu tahmin de daha iyisi ile değişecek inşaallah.

Bu mücadelede tüm sağlık personelimize ve üretimi elden bırakmayan çalışanlarımıza şükran borçluyuz."

Diğer taraftan Aşı çalışmaları devam ederken ülkemizdede  sevindirici haberler almayada devam ediyoruz.

Daha önce yurt dışında aldığımız  Covit 19 Test kitlerini, geçen hafta  yakın arkadaşım ile görüştüğümde Sağlık Bakanlığı onaylı  Covid 19 Test kitleri üretiminin Ankara’lı yerli bir firma tarafındanda başlandığını ve kendisininde satış Disribitörlüğünü aldığını duydum ve çok sevindim,

Ülkemizdede tüm önemli stratejik  baranş sektörlerde olduğu gibi Sağlık alanında çok güzel çalışmalar yapılıyor ve yapılmaya devam ediyor.

Kullanımı herkes tarafından çok kolay ve  rahatça yapılan bu test kitlerinin yaygın olarak kullanılmasıda çok önemlidir.

Test kitleri hem maliyet bakımından, hemde pandeminin yayılmasını önleme amaçlı olarak hastaneye gitmeden evde bireysel olarak veya toplu yoğun işyerlerindede işyeri hekimi tarafından uygulanıp en kısa sürede görülen sonuç üzerinde  önlem alıması açısından çok güzel bir çalışmadır.

Fiyatıda çok makul olan Sağlık Bakanlığı onaylı  Covit 19 Test kitlerine bana buradan email ile veya 0.533.2770906 nolu telefonumdan arayarak talep ettiğiniz adet kadar sipariş verebilirsiniz.

Sağlıklı bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle ;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.