Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Resmen kendimi büyütüyor gibiyim'

Kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile mutlu evliliğini bebekle taçlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, 21 Mayıs'ta kızına kavuştu. Şimdilerde bebeğiyle ilgilenen ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hissettiklerini takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 17:15
Kaynak: CİHAN KAYALI
'Resmen kendimi  büyütüyor gibiyim'

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022 yılında dünyaevine girmişti. "Savaşçı" dizisinde birlikte rol alan ve ardından arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift, mutluluklarını bebekle taçlandırdı. 21 Mayıs'ta kızlarına kavuşan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, bebeklerine Mire Milena adını verdi.

Riskli bir doğum olduğu için acilen ameliyata alınan ve şimdilerde minik kızıyla ilgilenen Yıldız Çağrı Atiksoy, anne olduktan sonraki hislerini paylaştı.

'AŞIRI DUYGUSALLIK İÇERİR'

Bebeğinin ayaklarını fotoğraflayan ünlü oyuncu, sözlerine "Aşırı duygusallık içeriyor" diye başladı. Çiçeği burnunda anne Atiksoy, "Resmen kendimi büyütüyor gibiyim. Allah'ım bu nasıl bir mucize. Hele o gözleri... Gözlerinde bebekliğimi görüyorum resmen. Her sabah uyandığımda daha da kendime benzer buluyorum. Günbegün buna şahit olmak inanılmaz bir duygu" dedi.

Kaynak: CİHAN KAYALI

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.