Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Rotaract'ın 600. toplantısına yoğun katılım

Sheraton otel’de gerçekleştirilen 600.üncü toplantısında tüm üyelerle buluşan Bursa Rotaract Kulübü, örnek ev sahipliği ile dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2014 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2014 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Rotaract'ın 600. toplantısına yoğun katılım
 Ses getiren projeleri ile dikkat çeken Bursa Rotaract Kulübü Sheraton Hotel’de düzenlenen 600.üncü toplantısında tüm üyelerini ve özel konuklarını da ağırladı. Gerçekleştirilen geceye tüm üyelerin yanı sıra Tophane, Gemlik, Bademli, Nilüfer, Yıldırım Bayezit, Osmangazi Rotary kulübü üyeleri ve Sağır ve Dilsiz Himaye ve Yardım Derneği katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bursa Rotaract Kulübü Başkanı Mehtap Taşkıran göreve geldiği günden itibaren kulüp olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sağır ve Dilsiz Himaye ve Yardım derneği ile birlikte yaptıkları son projeleri hakkında da bilgiler veren Mehtap Taşkıran ’Seni anlıyorum farkındayım’ projesi ile sağır ve dilsiz arkadaşlarımızla güzel bir çalışma başlattık. Onların bu sorunlarıyla yakından ilgilenerek onlara yardımcı oluyoruz dedi.

Başkanın konuşmasının ardından ise Duyma ve konuşma özürlü Ceren Karayaka mini bir piyano resitali verdi. Ardından ise Bursa Sağırlar Kılıç Kalkan Ekibi muhteşem bir gösteri sundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.