Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bergüzar Korel'den 'yardım kolisi' tepkisi

Bergüzar Korel, gönderilen bir yardım kolisinin içinden çıkan topuklu ayakkabıyı sosyal medya hesabından paylaşarak gönderen kişiye tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2023 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bergüzar Korel'den 'yardım kolisi' tepkisi

Oyuncu Bergüzar Korel, Maraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından depremzedelere destek için gönderilen yardım kolisinin içinden topuklu ayakkabı çıkmasına tepki gösterdi. 

Gönderilen ayakkabıyı sosyal medya hesabından "Ayakkabıyı bize yollayan kişi umarım bu mesajımı görürsün" ifadeleriyle paylaşan oyuncu, şunları söyledi:

Dayanışma içinde olmak demek hep beraber el ele yaraları sarmak demek, buradayım demek, neye ihtiyacın varsa elimden geleni yapmaya hazırım demek. Sen ve senin gibiler asla bizim dayanışmamız içinde olamazsınız. Sizler iyilik peşinde değilsiniz. Bizler oraya gönderdiğimiz bebek kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip gönderirken, her türlü ayrıntıyı düşünürken, siz bu depoları evdeki eskileri gönderebileceğiniz bir yer sanıyorsunuz."

Oyuncu paylaşımında ayrıca "Umarım bir gün o insanların ne yaşadığını anlayacak konuma gelirsiniz bu da benim duam olsun" ifadelerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.