Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ligin şampiyonu belli!

Yazının Giriş Tarihi: 30.08.2021 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.08.2021 00:05

Bu ligin şampiyonu daha 3. haftadan net hatlarıyla ortaya çıktı. Eyüpspor muazzam futboluyla 3 puanı söke söke hak ederek aldı ve evine mutlu döndü. Saldırdı, pes etmedi ve o 3 puan öyle istedi ki kazanan taraf oldu. Sonuç ise beni hiç şaşırtmadı. Biz kaoslarla boğuşurken, rakiplerimiz gelip 3 puanı alıp evlerine dönüyor. 3 haftada 1 puanla yetinmek zorundayız. İnşallah aramayız bu kaybedilen puanları. Mustafa Er’in yerine getirilen Fatih Tekke hakkında yazabileceğim bir şey olamaz, çünkü takımı tanımıyor, ilk maçı. Ama şu bir gerçek ki, Timsah’a yakışmayan futbol vardı sahada. Öyle ki şampiyon apoletli Bursaspor’un isabetli 1 şutu dahi yok. Eyvah ki ne eyvah.

Kimsenin tarafında değilim. Tarafım Bursaspor.   Aldığı her mağlubiyetten sonra bir şeyler akıp gidiyor yüreğimden. Geriye kalan ise sadece umutsuzluk. Her seferinde sabır diyorum, olacak diyorum. Ve fakat umut kapıları ardı ardına yüzüme kapanıyor. Transfer tahtası açıldı, transferler yapıldı, kampanya güzel gidiyor derken, rüzgar nasıl olur da böylesine tersine döner anlayamıyorum. İnsan kendi ayağına böylesine acemice sıkar mı? Emin Adanur’un emekleri elbette görmezden gelinemez. Ali Ay’a gösterilen sabrın fazlasını hak ediyor bence. Bunca linçe gerek yok. Sakin kalmak gerçekten çok zor. Ama kalınmalı. Bu ligden kurtulma arzusu, mağlubiyet gelince yerini öfke seline bırakıyor. Ama birilerini linç ederek Bursaspor bu ligden çıkamaz. Eleştirelim, yanlışları ortaya çıkaralım ama zarar vermeyelim. Kalp kırmayalım.

Bu dönemin günah keçisi de şimdiden belli oldu. Geçen dönem pamuklara sarıp sarmaladığımız, öve öve bitiremediğimiz, başımıza taç ettiğimiz Emirhan. Ya çocuğa neler neler deniliyor. Gerçekten akıl alır gibi değil. Sabotajcı bile oldu. Niye böyle  bir şey yapsın?. Mental olarak belki problemler yaşıyordur düzelir. Böyle bir futbolcuyu hemen niye gözden çıkarıyorsunuz. Ali Akman’ı vefasızlıkla suçluyorsunuz (-ki bana göre de amcasının bütün suç) ama siz vefa göstermiyorsunuz. Neden peki? Emirhan’a niye yazık ediyorsunuz. O çocuk bütün o yazdığınız tweetleri okuyor farkındasınız değil mi? Bu maçtan sonra acaba taraftara tribünler tekrar mı kapatılsa diye geçirdim içimden. Islıklar yuhalamalar.. Ne bileyim daha 3 hafta olmuş lig başlayalı. Acayip senaryolar, pes etmişlik, bitmişlik. Ne oluyor yahu?

Şunu da eklemeden geçmeyeceğim bu arada. 3 haftada 1 puan.. “Ya devlet başa ya kuzgun leşe” tweeti atan bütün bu durumun sorumlusu. Güzel giden her şeyi tam tersine çevirdi. Kötü enerji yayıldı camianın üzerine. Sayın Adanur da ceremesini çekecek. İnşallah her şey rayına girer ve bu saçma kaos ortamından bir an önce sıyrılırız ve lige asılırız. Altınordu maçında da alacağımız bir mağlubiyet işleri çok daha zora sokar. Allah korusun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.