Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ROGUE ONE İLE HİKAYENİN BAŞINA DÖNÜYORUZ

Star Wars Yıldız Savaşları serisinin meraklıları, size bir müjdemiz var. Serinin devam filmlerinden biri geliyor. Üstelik farklı senaryosu ve kahramanları ile farklı içeriği var.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2016 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2016 19:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ROGUE ONE İLE HİKAYENİN BAŞINA DÖNÜYORUZ

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filmi ile Lucas Film, hayranlara sürpriz yaptı. Bu kez hikayenin en başına dönüyoruz. Yani serinin ilk filmi olan 1977 yılında çekilen bölümden öncesine bir yolculuk yapıyoruz. İmparatorluğun devasa üssü Ölüm Yıldızını yok etmek için planları ele geçirmeye çalışan bir grubun hikayesi anlatılıyor yeni bölümde. Bildiğiniz gibi filmin ilk serilerinde Ölüm Yıldızı na saldırışı yapılmış ve önemli oranda yok edilmişti. O bölümlerde planlar isyancıların elindeydi. İşte bu planların kaçırılış hikayesine gidiyoruz şimdi.

Bu süreçte kahramanlarımızın başından geçenler her zamanki akıcı dille anlatılıyor. Bilim kurgu, aksiyon ve macera türünde filmi severek izleyeceğimize şüphe yok. Peki nerede izleyebilirsiniz? Sevgili sinema severler Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi izle tıklayarak filmi sinemalardan hemen sonra sitemizde izleyebilirsiniz. Şu anda filmin yayınlanan tüm fragmanları hemen sitemizde eklenmiş durumda. Sinema severler filmin 16. Aralık. 2016 tarihi itibariyle sinemalarda yer alacağı yani vizyona gireceği duyuruldu. Bu tarihten hemen sonra sitemizde yerini alacak. Hem Star Warsın diğer serilerinin de sitemizde ekli olduğunu belirtelim. Henüz bu harika bilim kurgu serileri ile tanışmadıysanız, artık daha fazla ihmal etmeyin ve bu muhteşem serileri izlemeye başlayın.

Filmin yönetmenliğini GarethEdwards yapıyor. İzlemekten zevk alacağımız bir yapım çıkmış ortaya. Hemen film izlemek için tıklayın değerli sinema severler. Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi izle butonumuz vizyon tarihinden hemen sonra sizi bekliyor olacak. Filmlerimizi fullhd şekilde yayınladığımızı belirtmemiz lazım. Ses kalitemiz mükemmel ve renk altyapımız olarak da sizler için en kaliteli altyapıyı hazırladık. Diğer filmlerimizi de zevkle izleyebilirsiniz. Hem yerli, hem de yabancı yapımlar sitemizde sizlerle. Sinema tadını evinizde yakalamak için sitemizden ayrılmayın. Bilim kurgu türleri başta olmak üzere, tüm film çeşitlerimizle sizlerleyiz. Mutlaka sizi bekliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.